Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Radisson Blu Mountain Resort

Tradisjonsrikt høyfjellshotell med stort svømmebasseng egen restaurant, deilig lobbyområde med stor peis og kanskje det eneste hotellet med hytte i gangen.

Radisson Blu Mountain Resort ligger midt på Beitostølen ved foten av skisenteret og sommerparken. Her starter vidunderlige øyeblikk rett på innsiden av døren der utsikten mot Slettefjell åpner seg gjennom det herlige lobbyområdet med stor peis som inviterer til å kaste jakka og slå seg ned for å bli en stund.

Scroll ned for bilder.

Litt ekstra deilig her er at det er så romlig over alt. Det er god plass og rom for både lek og sprell samtidig som de voksne kan ta det helt med ro og kjenne på hvilepuls. Her finnes et enkelt lekerom for de helt yngste, en super todelt peisestue med biljard og tilgang på masse gode bøker, gode treningsfasiliteter, squashbane, badstu og 25-meters svømmebasseng. Det er også et eget plaskebasseng for de minste.
Mens vi pusset opp noen av hyttene våre i 2021 ble vi litt oppfinnsomme med et åpent rom i 1 etasje på hotellet, så der har vi laget en hytte som alle er velkommen til å bruke. Her kan du få litt fred og ro, lade telefonen, gjemme deg for søsken, gjemme deg for mor og far, gjemme deg for barna🙈 , snakke med noen du ikke kjente fra før og bare slappe av litt om dere ble litt mange på rommet. Er du her på sommeren har du også den muligheten i parken på nedsiden av hotellet. Der henges det opp masse hengekøyer til en liten hengeGØY-park hver sommer.

Hotellet har stor frokostsal og restaurant. Her finner du også Mogop, en separat restaurantavdeling og hotellet har tradisjonsrik lobbybar og dansebar som seg hør og bør på et høyfjellshotell.

Hit kan dere komme flere i følget. Vi har 130 rom av ulike typer. Du kan lese mer om de forskjellige kategoriene i linkene under «Informasjon».

Kommer du hit med bil, og kanskje en el-bil, har vi lademuligheter. Laderne er plassert i ytterkant av veggen til venstre for hotellets hovedinngang, og det finnes også et par muligheter i bakgården for hotellet. Vi er stolte av å være kjent for at vi er litt frempå hva gjelder lademulighetene på Beitostølen.

.

.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3812, Beitostølen
BOOK HER