Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

BUTIKKER & TJENESTER

Når du først er kommet frem til Beitostølen kan du stort sett parkere bilen og ta deg til fots eller på ski blant tilbud og muligheter. Dette gjelder i stor grad også butikkene i fjellandsbyen. Korte avstander og stort utvalg i det mest hverdagslige og det deilig ekstravagante.

DAGLIGVARE: Stort utvalg

COOP EXTRA: Raske og enkle middager.
Stølstunet, Bygdinvegen 3762, 2953 Beitostølen
Veibeskrivelse og åpningstider: Finner du her.

KIWI: Kjapt, trygt og billig.
Øvrevegen 4A, 2953 Beitostølen
Veibeskrivelse og åpningstider: Finner du her.

SPAR: Alltid tilbud på noe godt.
Bygdinvegen 3783, 2953 Beitostølen
Veibeskrivelse og åpningstider: Finner du her.

REKORINGEN BEITOSTØLEN: Du må ikke være lokal for å handle lokalt.
REKO står for «REttferdig KOnsum» og er en plattform der matprodusenter og mathåndverkere kan tilby sine varer direkte til forbrukere i nærområdet.
Klikk deg inn i på REKOring-gruppen på Beitostølen. Med knapp ber du om å få bli medlem – det innvilges i løpet av minutter, og så er det bare å bestille!
Det er nærmest grenseløst hva du kan få tilgang på! Kortreist og enestående råvarer!

.

TURISTKONTORET: Velkomstsenteret

VisitValdres har et eget BEITOSTØLENkontor. Dette finner du i forretningsbygget nedenfor alpinanlegget, under Lodge900. Her hjelper vi deg med anbefalinger for turer og aktiviteter hele året, og vi har et bredt utvalg av turkart til salgs. Hos oss jobber folk som er lommekjent i Valdres og Jotunheimen. Du får også kjøpt fiskekort, souvenirer som post- og kunstkort, (tur)bøker, magneter samt billetter til utflukter med buss og båt i Jotunheimen.
Når kontoret er stengt, besvares henvendelser på telefon og epost av Valdres Turistkontor på Fagernes innenfor deres åpningstider
KONTAKT:
Telefon: +47 61 35 94 20
Epost: beitostolen@visitvaldres.no
Messenger: facebook.com/visitvaldres

.

VINMONOPOL

Ligger som del av Stølstunet, rett ovenfor Marnes Mote og Sport1.
Utfyllende informasjon om bl.a. åpningstider: Finner du her.
Bygdinvegen 3764, Beitostølen

.

SPORTSBUTIKKER: Solid fagkunnskap

Tre fantastiske sportbutikker både med merketilhørighet og løsrevet, tilbyr et stort utvalg. Alle butikkene med imponerende service og fagkunnskap en aktiv sports- og fritidsdestianasjon verdig.

SPORTEN BEITOSTØLEN – ligger vegg-i-vegg med Bergo hotell.
Spesialister på fjell, tur, fiske, langrenn, alpint og løp. Uansett årstid og vær – fjellturen starter her! Kjent for spennende vareutvalg og god service, og deler mer enn gjerne av lokalkunnskap. Vårt mål er økt turglede! Har også en super nettbutikk. På SPORTEN skal du finne riktig utstyr til riktig pris uansett ambisjonsnivå.
KONTAKT:
Telefon: + 47 61 34 10 81
Epost: post@sportenbeitostolen.no
www.sportenbeitostolen.no

INTERSPORT BEITOSTØLEN
– ligger i Knutsstøl, forretningsbygget nedenfor alpinanlegget.
Her finner du alt fra ski og sykler til fiskeutstyr og sportsmote. Butikken har blant annet egen skiselector for plukking av ski som passer akkurat deg perfekt, samt skiverksted slik at dine yndlingsski får en oppgradering når det trengs og du får en super dag i løypene. Sykkelverksted på sommeren. I tillegg har butikken sålemaskin som lager spesialtilpassede innleggssåler. Hos intersport er de lidenskapelig opptatt god service og gir gladelig tips om fine turer og gode fiskevann. Butikken har egen nettbutikk, Fjellkjeden.no, i tillegg til klikk-og-hent via Intersport.no
KONTAKT:
Telefon: +47 61 34 01 05
Epost: beitostolen@fjellkjeden.no
www.fjellkjeden.no

SPORT1 BEITO – ligger som del av Stølstunet, rett ovenfor Vinmonopolet.
Kjente merkevarer av høy kvalitet og stort utvalg innen sport og fritid. Hos oss finner du et lokalt tilpasset utvalg og solid fagkunnskap – og aller mest har vi et hjerte for ekte sport. Inspirerende sportsartikler og produkter du kommer til å elske. Reserver gjerne på nett og hent i butikk.
KONTAKT:
Telefon: +47 61 34 00 54
Epost: beito@sport1.no
www.facebook.com/sport1beitostolen

.

KLÆR: For enhver kropp og anledning

MOTEKROKEN – ligger i Knutsstøl, forretningsbygget nedenfor alpinanlegget.
Fest, fritid og et liv på farten – Motekroken fører merker av alle kategorier og har et utvalg så du alltid har sett deg ut ditt neste kjøp. Fører klær og accessoarer for både dame og herre. Stilsikker og kunnskapsrik betjening som gledelig hjelper og veileder.
KONTAKT:
+47 61 34 00 35
Epost: post@motekroken.no
Utfyllende informasjon og bl.a. åpningstider: Finner du her: https://motekroken.no/

.

Beitostølens tre sportsbutikker, SPORTEN BEITOSTØLEN, INTERSPORT BEITOSTØLEN og SPORT1 BEITO, fører også et rikt utvalg av klær og sko. (Du finner informasjon om disse øverst på siden.)
LOKALPATRIOT og på let etter VALDRES-T-SKJORTEN?
Den finnes for salg på Turistkontoret: Se mer om Turistkontoret høyere opp på siden.)

.

INTERIØR & GAVER

GAMAL AARGANG ligger i søndre del av Beitostølen sentrum og har et fantastisk spekter i sitt utvalg av antikviteter, innredning og interiørdesign. Her finnes lang erfaring og fine folk som hjelper deg med både detaljer og større prosjekter. Gamal Årgang kan bl.a. levere på:
• gardiner og tekstiler
• madrasser
• borddekning
• skap
• møbler
• lamper
• tepper
KONTAKT:
Telefon: +47 61 34 24 58
Epost: ingvild@gamalaargang.no
Utfyllende inspirasjon og informasjon om bl.a. åpningstider: www.facebook.com/gamalaargang
www.dittinterior.no
Bygdinvegen 3734, Beitostølen

.

MAKALAUSE – ligger i Knutsstøl, forretningsbygget nedenfor alpinanlegget.
Det er vanskelig å kategorisere type varer butikken huser, for her er alt som er nyttig, lekkert, inspirerende, rekreerende… Her finner du alt du har lyst på, mye du ikke visste du hadde lyst på og kjempehyggelige gaver som du ender med å kjøpe to av så du kan beholde en selv! Svært forsiktig og beskjeden oppsummerer gjengen på Makalause gaver og interiør: Vi selger interiør, møbler, souvenirer og kunst. Her er stort utvalg av lys og servietter, puter og pledd. Gaver til alle! Vi har en «shop in shop» med bredt utvalg av suvenirer. Stylinghjelp til hus/hytte kan vi også tilby!
KONTAKT:
Telefon: +47 948 20 288
Epost: butikk@makalause.no
Utfyllende inspirasjon og informasjon om bl.a. åpningstider: https://makalause.no/
Bygdinvegen 3783, Beitostølen

.

VALDRES SØLVSMIE og KERAMIKKVERKSTED finner du både på nett og i fysisk butikk. I nettbutikken og i butikken på Hyggjande, mellom Skammestein og Ryfoss, finner du alle Valdres-keramikk-produktene i seriene «Myrull» og «Korn». Vår flinke keramiker og maler er i full sving med produksjon av ny keramikk. Mange har samlet over tid og vi lager
• tallerkner og asjetter
• boller og skåler
• kopper og krus
• mugger og fat
• blomsterpotter og vaser.
KONTAKT:
Telefon: +47 467 66 043
Epost: post@valdreskeramikk.no
Nettbutikk:  www.valdreskeramikk.no
Valdres Keramikkverksted: Eggeåsveien 620, Heggenes

.

HUS & HYTTE-tjenester og varer

RØRLEGGER: VVS: VarmeVentilasjon&Sanitærteknikk. Svein Olsen & Sønner driver rørleggerbutikk/BADEMILJØ vegg i vegg med Kiwi-butikken på Beitostølen. De utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. Hjelper deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Kommer gjerne hjem til deg på befaring. 
KONTAKT:
Telefon: +47 61 34 13 90
Epost: post@rorleggerolsen.no
Utfyllende info: Finner du her.
Øvrevegen 4, Beitostølen

.

ARVES VAKTMESTERSERVICE er et naturlig kontaktledd uansett hvilke tjenester du skulle ha behov for på Beitostølen. Her tilbys blant annet vintertjenester, hytteservice, jacuzzi-tilsyn, vedlikehold, oppussing, maling og beising og renhold. De utgjør en solid samarbeidspartner og har knyttet til seg de beste innen områdene de selv ikke leverer tjenester på, så her har du én kontakt: Fix-it-all.
KONTAKT:
Telefon: + 47 990 09 553
Epost: post@arvesvakt.no
Utfyllende info om tjenester: Finner du her.

.

MILJØSTASJON (Beitostølen Miljøstasjon, VKR: Valdres Kommunale Renovasjon.)
KONTAKT:
Telefon: +47 480 11 491
Utfyllende informasjon om bl.a. åpningstider: Finner du her.
Bygdinvegen 3646, Beitostølen

.

KJÆLEDYRENE VÅRE:

VALDRES VETERINÆRSENTER AVD. BEITOSTØLEN er på plass i sentrale lokaler på Fjellstølen. Her tilbys veterinærbehandling av katt og hund.
– Vi tilbyr tjenester som vaksinasjon og chipmerking, helseundersøkelse, ormekur mtp utenlandsreise, kloklipp, passutstedelse, øreundersøkelser, hud- og allergikonsultasjoner, kjemisk kastrering, kirurgisk kastrering hannkatt, avliving mm.
Dyr som trenger akutt eller utvidet veterinærbehandling henvises til Fagernes der vi tilbyr røntgen, ultralyd, blodprøver, tannbehandling og kirurgi.
I tillegg vil vi ha butikk med salg av for fra Hill´s og Royal Canin,  godbiter og leker, bandasjemateriell og førstehjelpspakker- og mye mer!

ÅPNINGSTIDER
Torsdager & fredager 10:00-14:00: Veterinær tilgjengelig for timebestilling.
Torsdag – lørdag 11:00-14:00: Butikken åpen.
Utover åpningstid har vi døgnbemannet veterinærvakt på Fagernes tlf: 61 36 05 55.
Utfyllende informasjon, priser og bestilling: via hjemmesidehttps://www.valdresvet.no/beitostolen/ og på senterets facebook-side.

.

HUNDEN: Eget hotell
– eller pass for en dag eller to

HUNDEHOTELL: på Myhre Gård
Åpent hele året. Tilbyr alt fra dagpass, til flere uker og måneders opphold.
Frisk luft, god plass og fantastiske tur muligheter i skog og fjell.
Utfyllende informasjon, priser og bestilling: via hjemmeside.

.

BILEN

BENSINSTASJON: YX-Beitostølen finner du i Bygdinvegen 3776, mellom Stølstunet og Bergo hotell. Dette er en døgnåpen, ubetjent stasjon.

VASKEHALL: I regi av Beitostølen Maskin og transport finnes en vaskehall tilgjengelig på beitostølen. Vaskehallen (selvvask) på Beitostølen er åpen for alle, døgnet rundt – hele året. Vaskehallen egner seg for biler og mindre utstyr, så vel som for lastebiler og traktorer. Her kan du velge om du vil betale med mynt eller kort. 
Du finner hallen ned bakken for Miljøstasjonen.
Bygdinvegen 3650, Beitostølen.

.

SE OGSÅ SEPARAT SIDE FOR HELSE & VELVÆRE PÅ BEITOSTØLEN.