Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Riddergaarden

RIDDERGAARDEN er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra!

De etter hvert tre leilighetsbyggene ligger med karakteristisk skyline i nedkant av alpinanlegget. Her er skiin og skiout om vinteren, velværeanlegg med to basseng som byr på swimin – swimout hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.
Beliggende nesten som en foaje til Riddergaarden finner du blant annet turistinfomasjon, matforretning og destinasjonens beste tilbud av helse og velvære.


Som å bo i et Insta-moment!

Tilbakemelding fra ei heldig gjeste-tester

På RIDDERGAARDEN finner du leiligheter fra 2 og opp til 6 personer. (Over tid kommer også enda større leiligheter med sengeplass til 8 som del av utvalget).
De minste boenhetene er på omkring 35m2 og har alkove med køyeseng i tillegg til rommets suiteløsning med dobbeltseng. De større leilighetene er på godt over 60m2 og har flere soverom.
Alle leilighetene har moderne kjøkken der oppvaskmaskin er del av standarden, hyggelig spiseplass og stue (noen enheter i suiteløsning har den fantastiske dobbeltsengen som del av oppholdsrommet). Du har selvfølgelig gratis internett, innendørs garasjeplass er tilgjengelig mot avgift og må forhåndsbookes. Heis finnes i alle bygg.

Flere av leilighetene tillater hund mot et tillegg i pris og om hunden skal være med må vi kjenne til dette på forhånd.

Både leiligheter, restaurant og velværeområde er fremdeles under oppføring, men her oppdateres med informasjon og foto fortløpende.
BOOKING HAR ÅPNET og opphold kan finne sted allerede fra juli i år!

.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3787.
BOOK HER