Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

SUITER

Hos oss finner du suites petites. Koselige enheter med mulighet for egen badstu.

Vi har tre MINISUITER: med koselig oppholdsrom med sittegruppe. Separat soverom med dobbelseng (men merk at det er åpen løsning mellom soverom og oppholdsrom (se bilde). Disse minisuitene har også en liten forstue med sovesofa. Bad med dusj og toalett. Alle rommene vender mot bakgården, men når Beitostølen er porten til Jotunheimen er ikke dette så verst med sikt til alpinanlegget. Noe avhengig av hvilken etasje du bor i vil naturligvis utsynet variere. Tv og vannkoker på rommet. Basseng, sauna og treningsfasiliteter til fritt bruk for hotellets gjester.
🐶 Tillatt med hund på enkelte av rommene mot ett tillegg.

I tillegg har vi 11 MINISUITER MED EGEN BADSTU. Disse minisuitene har en liten forstue. Totalt to bad: Ett med dusj, toalett og badstue og et annet med toalett og vask. Dobbeltseng på soverommet og en sovesofa i stuedelen. (Merk at det er en grad av åpen løsning mellom soverom og oppholdsrom (se bilde). Alle rommene vender mot bakgården, men når Beitostølen er porten til Jotunheimen er ikke dette så verst med sikt til alpinanlegget. Noe avhengig av hvilken etasje du bor i vil naturligvis utsynet variere. Tv og vannkoker på rommet.
Basseng og treningsfasiliteter til fritt bruk for hotellets gjester, men tilknyttet disse minisuitene har dere altså en badstu for dere selv.
🐶 Tillatt med hund på enkelte av rommene mot ett tillegg.

I hotellets fellesareal og tilgjengelig for alle gjester:

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3812, Beitostølen
BOOK HER