Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Historien

Steinar Hovi ble født på Nigarden i Rogne 23. november 1939. Han reiste til Østerrike og Skottland i 1960årene som skiinstruktør. Tilbake på Beitostølen i 1965 rigget han seg til med et skilt «Skiskole» nederst i bakken. Han fikk kunder som ville lære, men de manglet alpinutstyr. Da kjøpte han komplett utstyr til damer og herrer og startet Skiutleie. Etter hvert fant han ut at de som skulle lære å stå på ski manglet skiklær – da åpnet han Sportsbutikk. Han bygde HOVIhytter og foretok over tid en rekke oppkjøp, slik som Bergo hotell, Beitostølen Høyfjellshotell, Beitostølen Skiheiser, Bitihorn hotell og det som nå er Radisson Blu Mountain Resort.

Steinar døde 16. november 2013.
Men han er for alltid tilstede.

BEITOSTØLEN er en enestående destinasjon. En liten alpelandsby i Norge.
Lite nok til å være personlig, stort nok til å tilby mangfold.

Stedet drives og utvikles i Steinar Hovis ånd: Personlig, Solid, Ærlig og Ekte.

Samtidig er Beitostølen ViaFerrata, musikkfestival, cat-skiing over høyfjellet, langrennsmekka, profesjonelle utøveres hjemmebane, Norges lengste bardisk, porten til Jotunheimen, Randoné-paradiset, Gjende-alpene, hundekjøring, 1500-meters-toppene er del av toppturpakken for barn i Valdres, puddersnø, sommer-bob-bane, opplevelser fra hesteryggen, stor aktivitetspark uten plastic-fantastic, et terrengsykkeleldorado …

På Beitostølen er det moro å være barn og deilig å være voksen på tur eller ferie med barn. Det er ikke alle steder jeg kan drikke kaffe i solveggen mens både han på 17 og hun på syv storkoser seg med hver sine aktiviteter, på samme sted. Et aktivitetseldorado for alle aldre, 365 dager i året – eller pur hvile!

Mamma til 3

I dag består Beitostølen Resort av hotellene Radisson Blu Mountain Resort, Bergo Rom flere leilighets- og hytteanlegg samt Beitostølen skiheiser, Beitostølen sommerpark og Raudalen alpin. 

ANBEFALER en titt ⬇︎