Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

STØLSTUNET

STØLSTUNET er et innholdsrikt forretningssenter med Vinmonopol, sportsforretning og matbutikk på bakkeplan og huser velutstyrte leiligheter svært sentralt på Beitostølen. Parkeringsmulighet i underetasje.

Leilighetene er basert på selvhushold. Det vil si at sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og måltider ikke er inkludert. Dere kan ordne med dette selv og ha med eget eller vi kan ta oss av det mot et tillegg i prisen.

Leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, og bildene som benyttes vises derfor som eksempel fra enkelte, men vi forsøker være tydelig med bildeteksten tilknyttet de ulike fotoene. (Klikk på bildet, så får du opp referansen nevnt i beskrivelse nedenfor.)

STØLSTUNET : 2 SOVEROM : OPPTIL 4 PERSONER (BS4P) Leilighet på 46 m2+terrasse. Ett soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med køyeseng. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spiseplass til fire personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til en bil. Heis i bygget. Enkelte av leilighetene har vaskemaskin. Alle leilighetene har utsikt.

STØLSTUNET : 3 SOVEROM : FOR OPPTIL 7 PERSONER (BS7P) Leilighet på 80m2 + terrasse. Leiligheten har 3 soverom, hvorav ett med dobbeltseng. De andre soverommene varierer mellom dobbeltseng, køyeseng og familiekøye. To bad. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6-7 personer. I noen av leilighetene er det kun plass til 6 personer rundt spisebordet. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget. Alle leilighetene har utsikt.

STØLSTUNET : 3 SOVEROM : OPPTIL 8 PERSONER (BSAP) Leilighet på ca 118 m2. Leiligheten har 3 soverom: Ett med dobbeltseng og to med familiekøye. To bad. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og gasspeis og spiseplass til 8 personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget.

STØLSTUNET : 4 SOVEROM : OPPTIL 9 PERSONER (BSBP) Leilighet på 87m + terrasse, med 4 soverom og 2 bad. Alle leilighetene har minst ett soverom med dobbeltseng og ett med køyeseng. De andre varierer mellom dobbeltseng, køyeseng og familiekøye. Velutstyrt kjøkken, stue med TV, gasspeis og spisebord til 9 personer. Alle leilighetene ligger vendt mot veien. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget. (Leilighetene innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning. Bildene som benyttes viser derfor eksempel fra enkelte av leilighetene.)

STØLSTUNET : 4 SOVEROM : OPPTIL 9 PERSONER (BSDP) Leilighet på 125m2 + terrasse, fordelt over to etasjer beliggende i toppetasjen. Leiligheten ligger vendt mot veien. Fire soverom, to med dobbeltseng, ett med køyeseng og ett med familiekøye (150cm bred underkøye). Velutstyrt kjøkken. Stue med TV, gasspeis og spiseplass til 9 personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget.

STØLSTUNET : 2 SOVEROM + ALKOVE : OPPTIL 7 PERSONER (BSEP) Leilighet på 90 m2 + terrasse. Leiligheten har to soverom pluss en sovealkove uten skillevegg. Ett soverom med dobbeltseng, ett soverom med familiekøye (140cm bred underkøye) og sovealkove med dobbeltseng. 2 bad, det ene med vaskemaskin og tørketrommel. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spiseplass til 7 personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget.

STØLSTUNET : 6 SOVEROM : OPPTIL 13 PERSONER (BSGP) Leilighet på ca. 150m2 + terrasse fordelt over to etasjer beliggende i toppetasjen. Leiligheten har 3 bad og 6 soverom, 13 senger. Tre soverom med dobbeltseng, to med køyeseng (ett av de uten vindu) og ett med familiekøye (1.50m bred underkøye.) Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spiseplass til 13 personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget.

STØLSTUNET : 4 SOVEROM : OPPTIL 8 PERSONER (BSIP) Leilighet i toppetasjen på 140m2 + terrasse, fordelt på to etasjer. 4 soverom, 3 bad med toalett og dusj. Ett soverom med køyeseng,og tre med dobbeltsenger/twin senger. Velutstyrt kjøkken, spisestue med plass til 8 personer. Stue med TV, peis og sofa. Loftstue i andre etasje med sofa. Tillatt med dyr mot tillegg. Leiligheten har utsikt. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget. (Leilighetene innenfor samme type kan variere i innredning og planløsning. Bildene som benyttes viser derfor eksempel fra enkelte av leilighetene.)

STØLSTUNET : 5 SOVEROM : OPPTIL 11 PERSONER (BSJP) Leilighet i toppetasjen på ca. 160m2 + terrasse, fordelt over 2 etasjer. Leiligheten har 5 soverom og 2 bad. Tre soverom med dobbeltseng, Ett med familiekøye. Det siste har enten enkeltsenger eller køyeseng. Ett av badene har vaskemaskin. Velutstyrt kjøkken, spisestue med plass til 11 personer. Stue med TV, gasspeis og sofa. Leiligheten har utsikt. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg. Innendørs garasjeplass til to biler. Heis i bygget. (Leilighetene innenfor samme type kan variere i innredning og planløsning. Bildene som benyttes viser derfor eksempel fra enkelte av leilighetene.)

Vi gjør oppmerksom på at tilknyttet Stølstunet leiligheter har vi private leiligheter i fremleie. Det innebærer at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning og stil.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3764. Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger noe lenger opp i Bygdinvegen.
BOOK HER