Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Joar Robøle Hoberg

Det er en lagspiller som kommer inn som ny leder for Beitostølen Resorts hotell, hytter og leiligheter: Joar Robøle Hoberg kommer hjem.

Ta kontakt

Resort manager (overnatting)

+47 915 25 303joar@beitostolen.com

Som noen drar kjensel på fra navnet er Joar lokal. Etter både studier og jobber utenfor Valdres er tomt nå kjøpt på Rogne.
Fotballgutt før han dro fra Valdres der han rakk å markere seg med å slå Vålerenga i cupkamp, samt spilt for Fjøra og Sogndal under studiene før yrkeslivet tok føringen.
Fagutdannelse i turisme- og reiseledelse landet han på HVL (Høgskulen på Vestlandet) før jobb tok han til solkysten og Larvik. I tre år briljerte han med service og kundeivaretakelse i kurs- og konferanseavdelingen hos Choice på Farris Bad spahotell. Svært høyt verdsatt av både gjester og kollegaer. Fleksibel, nysgjerrig og ydmyk fikk Joar innpass og mulighet i flere avdelinger og gjorde verdifull erfaring på tvers av hele hotellnæringen, og da en mulighet til å drive noe eget bød seg på tampen av 2020 grep han og samboer Camilla sjansen. 

I to har har de drevet eventyret Phillipstadhaugen Lodge i Møre og Romsdal. Å flytte hjem, for Joars del, har egentlig aldri vært i parets tanker, men tilfeldigheter og nettverk har gitt livseventyret et nytt kapitel.

Og ryktet om hjemkomst har gått fort - allerede har Valdres FK vært i kontakt og lurt på om fotballskoene kan fristes ned fra hyllen! Med eller uten knotter under skoene ser vi frem til å få på plass vår nye lagleder for hotell, hytter og leiligheter: Joar, Resort Manager for Beitostølen Resort.

Ta kontakt

Resort manager (overnatting)

+47 915 25 303joar@beitostolen.com