• WEBKAMERA
  • SKI OG VÆR FORHOLD
  • ALPINT
  • TURKART
  • SENTRUMSKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere

Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt

320 km flotte langrennsløyper, snowpark, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. Se alt du kan gjøre på Beitostølen, og bestill eller planlegg ditt neste opphold her!

Nå har du tre større PARKERINGSPLASSER å velge mellom i tanke på ADKOMST TIL SKIHEISENE: På nedsiden av Radisson BLU-hotellet, ved skistadion og Liastølvegen. Fra disse går det gratis shuttlebuss til skiheisen. (Husk munnbind.) Rutetider finner du her. (Den tidligere parkeringsplassen tilknyttet skiheisen er stengt pga byggearbeid.)

ÅPNINGSTID I HEISANLEGGET: Fra 30. januar holder heisanleggene åpent kl. 09:30 (Raudalen fra kl. 10:00) - 16:30 hver dag. OPPDATERT HEIS- OG BAKKEINFORMASJON finner du HER.

HEISKORT anbefaler vi at du kjøper online. Nå finner du heiskort-automater i resepsjonen på både Radisson BLU-hotell og Bergo hotell. Begge disse (i tillegg til billettluken) utsteder det fysiske kortet om dette er kjøpt på nett. Kjøp/bekreftelser med ordrenummer (uten QRkode) må hentes i billettluken. Kjøp/bekreftelser med QRkode kan hentes både i billettluken og i automatene du finner i hotellresepsjonene. Vil du bruke kort du har fra før, kan du stadig fylle det opp på nett, og kortet aktiveres ved første gangs bruk i skiheisen. Vi forholder oss til et MAKSANTALL I BAKKENE AV SMITTEVERNHENSYN. Dette ivaretas av solgte heiskort. Så lenge det er er heiskort tilgjengelig for salg på nett, genererer kjøp automatisk plass i bakken

KVELDSKJØRING er torsdager og fredager kl. 18:00 - 20:00. I vinterferieukene, uke 8 og uke9, samt i påsken er det kveldskjøring tirsdag, torsdag og fredag.

STAVLENGDES AVSTAND: Står du i kø i skiheisen og ikke klarer å holde 1 meter avstand er det påbud med munnbind. Også i skibussen gjelder påbud om munnbind

Svømmebasseng og treningssenteret på Radisson BLU Beitostølen er stengt inntil videre.