• WEBKAMERA
  • BEITOSTØLEN I DAG
  • SENTRUMSKART
  • TURKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere

Velkommen til Beitostølen og JotunheimenUtforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg. Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.
.
.
Vi takker for alle flotte bilder tagget med #vårskivaldresflya i forbindelse med Beitostølens Instagram bildekonkurranse i perioden 1.-29. mai. De tre beste bildene er nå kåret, og vi presenterer vinnerne her..

Les mer


.
Veterankjøretøy-treffet  Valdresløpet arrangeres lørdag 11. juni. Løpet starter i parken på Fagernes, og går via ulike poster opp gjennom Øystre Slidre og opp til Beitostølen/Bygdin. Mål og premieutdeling blir på på Radisson Blu-hotellet. Les mer


Uhøytidelig og uformelt motbakkeløp fra Båtskardet til toppen av Bitihorn. Grønolen Fjellgard, Intersport Beitostølen og Sporten Beitostølen inviterer søndag 19. juni til et uhøytidelig og uformelt motbakkeløp fra Båtskaret til Bitihødn.

Les mer


Besseggløpet over Besseggen arrangeres lørdag 25. juni 2015 med start på Memurubu Turisthytte. Mosjonsklassen starter fra kl 09.00. Konkurranseklassen starter kl 12.00. Løypa er 14 km med start på Memurubu og mål på Gjendesheim.

Les mer


.
Forestilling i Lidar Kyrkje torsdag 16. juni kl. 19.30. Saftig samspel av fele, orgel og ekspressiv dans!


Les mer


.
.
.
Vi har plukket ut noen av våre populære sommeraktiviteter for hele familien - aktiviteter du bør få med deg når du er på Beitostølen. Her er de besøkendes topp 10 ting å oppleve:

Les mer


Vi har samlet nyttig informasjon for deg som er interessert i å gå den populære fotturen over Besseggen på én enkel nettside - www.besseggen.com.
Les mer


.
.

Besseggen grunnpakke
Bestill vår populære Besseggen-pakke som inkl. 2 døgn i dobbeltrom inklusive 1/2-pensjon og matpakke den ene dagen.
Besseggen-pakke inkl. transport
Besseggen-oppholdspakke som inkl. busstransport til/fra Oslo og Gjendesheim i tillegg til 1/2 pensjon i d-rom 2 døgn.
Opplevelseuke på Beitostølen!
Ta med familien på en opplevelseuke til Beitostølen i sommer! Bo godt i 6 sengs hytte 7 døgn til kun kr 5420,-!
.