• WEBKAMERA
  • BEITOSTØLEN I DAG
  • SENTRUMSKART
  • TURKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere

Velkommen til Beitostølen og JotunheimenUtforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg. Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.
..
Velkommen til 17. mai buffet på Radisson Blu Mountain Resort på Beitostølen fra kl. 13.30-17.00. Les mer


På Beitostølen har vi avsluttet løypekjøringen for sesongen, men på Valdresflya fortsetter vi å kjøre opp skiløyper minimum hver helg til og med 29. mai.
Les mer


.
.
.
Vårskisesongen på Beitostølen er blitt et begrep som mange vet å benytte seg av. Flere aktiviteter kommer stadig til, og i år er vårprogrammet vårt fyldigere enn noensinne! Våreventyret Beitostølen...

Les mer


Evangelisenteret arrangerer sitt tradisjonsrike høyfjellsstevne på Beitostølen 3.-8. mai 2016.
Les mer


Lørdag 14. mai kl. 10 - 15. Vi møtes ved ved Bygdinstøga kl 10.00 - kjør fv 51 til ca 12 km nord for Beitostølen. Vi tester toppturski på tur fra Bygdinstøga til Mefjellet 1386 moh. Turen tar ca. 1 - 1 1/2 time. Underveis får vi gode råd av Intersport Beitostølen og Sporten Beitostølen.
Les mer


Sesongavslutning med sprint-renn på Valdresflya lørdag 21. mai kl. 12.00. Egen dame- og herreklasse. Pengepremier til de tre beste.

Les mer


Vi stiller opp med SOLGARANTI på Valdresflya 9. - 13. mai 2016. Les mer


Velkommen til Fjelleventyret for 37. gang lørdag 28. mai 2016!  Et populært løpsarrangement med mange alternative distanser.
Les mer


.
Vi har plukket ut noen av våre populære sommeraktiviteter for hele familien - aktiviteter du bør få med deg når du er på Beitostølen. Her er de besøkendes topp 10 ting å oppleve:

Les mer


.
.
.

Besseggen grunnpakke
Bestill vår populære Besseggen-pakke som inkl. 2 døgn i dobbeltrom inklusive 1/2-pensjon og matpakke den ene dagen.
Besseggen-pakke inkl. transport
Besseggen-oppholdspakke som inkl. busstransport til/fra Oslo og Gjendesheim i tillegg til 1/2 pensjon i d-rom 2 døgn.
Opplevelseuke på Beitostølen!
Ta med familien på en opplevelseuke til Beitostølen i sommer! Bo godt i 6 sengs hytte 7 døgn til kun kr 5420,-!
.