Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

VENNEPAKKE 4 PERS.

BO FREDAG – SØNDAG I JANUAR 2023
Leilighet for 4 personer inkl. heiskort på lørdag.

Leilighet for 4 på Gjestegaarden eller Bergo (kr. 4.870,-)
Heiskort lørdag (4 personer kr. 1.996,-)
Totalt kr. 6.866,-

eller kontakt oss på +4761351000.

Prisen er basert på selvhushold.
Leie av sengetøy, håndklær og sluttvask kommer i tillegg, eller dere kan ordne med dette selv.

PSST! Leilighetene har godt utstyrt kjøkken og spiseplass,
men det er mulig å kjøpe seg deilig hotellfrokost på Radisson for kr. 219,-.

GJESTEGAARDEN bor du så midt-i-smørøyet det er mulig i forhold til alpinanlegget. Du har to av destinasjonens triveligste serveringssteder i samme bygg, ValdresEkspressen stopper rett på oversiden av bygget, kule afterski-Lodge900 ligger rett over gaten, likeså med matbutikk, sportsforretninger, inspirerende og informerende turistinformasjon, Beitostølen Rental som er basen for utleie av utstyr og ulike helse og velvære-tilbud.
Hvis vi måler avstander i snøballkast bor du innenfor et kast fra alt du trenger og kan gledes av. Med riktig vindretning og en god kastearm kan du også nå polet og nesten Heimatt bakeri.

.

Boende i BERGO LEILIGHET har du gleden av HEIMATT og HEILT HEIMATT, prisbelønnet gourmetrestaurant drevet av brødrene Erling og Øyvind Theodorsen, i samme bygg. Disse brødrene har også åpnet BAKERIUTSALG i 1 etasje på Bergo – til deilig duft og glede! Bergo leiligheter ligger også rett over gaten for matbutikk, sportsforretninger, inspirerende og informerende turistinformasjon, Beitostølen Rental som er basen for utleie av utstyr og ulike helse og velvære-tilbud.

.

Avstandene er deilig korte i Beitostølen fjellandsby

Du kan stort sett gå (til fots eller på ski) til alt. Blant serveringsstedene finner du stor variasjon av stil, smak og pris, og de fleste ligger tilknyttet «BEITOSTØLEN BOULEVARD»! ALT OM BEITOSTØLENS SERVERINGSSTEDER HER.