Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Chef`s table

HEILT HEIMATT, brødrene Theodorsen, byr på en helaften utenom det vanlige.

Som gjest hos heilt Heimatt, vil du få en unik matopplevelse bestående av en fast meny satt sammen av brødrene Erling og Øyvind Theodorsen.

Sett av tid til en helaften utenom det vanlige. Brødrene Erling og Øyvind ønsker deg velkommen til den bittelille restauranten Heilt Heimatt i Bygdinveien på Beitostølen. Dette luksuriøse spisestedet på Bergo har kun plass til ti gjester. Du sitter på et langbord og blir servert ved kjøkkenet der Erling og Øyvind trente hender i 30 år med kokkekunst over kjøkkenet til deg gir råe opplevelser for lokalmat – stølskultur og vin elskere.

Kjøkkenet
Heilt Heimatt «Her kommer du inn på vårt kjøkken som gjester». Her er det Erling og Øyvind som bestemmer og de velger fra det beste råvarene fra Valdres kan by på. Helt Heimatt er stilrent og enkelt. Her skal råvarene frem. Direkte over kjøkkenbenken til deg. Alt paret med vin i særklasse. 

Vinrommet
Forvent ny paring til maten hver helg. Ti viner serveres i løpet av en kveld på Heilt Heimatt. Øyvind og Erling har gjerne sine egne erfaringer med hva som passer rettene sine, sammen med en god historie om vinens opphav. Vi gir deg variasjoner av vinparinger gjennom året og vil annonsere det på nett slik at du kan booke en kveld som matcher din vinpreferanse som hånd i hanske.

Gled deg!

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782
MENYER OG MER OM HEILT HEIMATT