Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Plankebiff og glad gourmet

TAPPEN BAR OG RESTAURANT med mat, scene og bar.

Herlig variasjon på menyen hos Tappen bar og restaurant.
– Flere deilige pastaretter på menyen vår. Tappen’s pasta med biff og champignon samt Carbonara med bacon og egg. Vi kan også friste med nydelig gresk salat 🥗, homestyle burgere, loaded pommes frites og et utvalg grillretter, forteller kokken mens en deilig plankebiff skyves frem på bordet.

Tappens TORSDAGS TILBUD
– Torsdags tilbud er noe vi kommer til å kjøre hver uke, så følg oss på facebook for å få med deg hvilke godsaker som kommer uke for uke!

Kjøkkensjefen på Tappen har skreddersydd menyene ut fra de lokale råvarene som sesongen byr på. I kaffebaren føres en bred hot choc og kaffemeny fra Costa Coffee og serverer europeiske delikatesseprodukter fra Mersmak.

Tappens scene: Tappen Gevir og Gitar
Det er alltid stort engasjement rundt Tappens arrangementer. Nå er det bygd en stilsikker, praktisk og romslig scene. Utenom arrangement er området et funksjonelt sitteområde naturlig inkludert i restauranten, men når sceneaktivitet skal finne sted omorganiseres kvadratmeterne med lyseffekter og assosiert dekor så kveldens stjerner kan skinne og bli sett og hørt.

VIP lounge
Ønsker du privat bord til en spesiell anledning?
Kanskje du og gjengen bare vil nyte kvelden ute i litt mer intime omgivelser?
Vi har VIP Lounge! I loungen er det sitteplasser til ti personer i godsofaen, med avskjerming til resten av lokalet, ekstra koselig stemning og direkte tilgang til baren. Her får du speedservering på øl og enkle drinker og selvsagt høyeste prioritet på cocktail servering og mat!
Her nyter man altså kvelden helt uten å måtte tenke på ventetid.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3781
LES MER OG RESERVER