Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt

Flotte langrennsløyper, snowpark, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. Se alt du kan gjøre på Beitostølen, og bestill eller planlegg ditt neste opphold her!

ÅPNINGSTID I HEISANLEGGET: I uke 14 (5. - 11. april) kjøres to heiser tirsdag og torsdag, tre heiser på fredag og alle heiser lørdag 10/4 og søndag 11/4. Raudalen holder daglig åpent. Fra uke 15 vil vi etter planen ha helgåpent i alpinanleggene ut april. Heisene (inkl Raudalen) åpner kl. 10:00 (Ola-Expressen, Stoleheisen (Bjødnabakko) og Barneheisen åpner 09.30 de dagene de kjøres). Alle heiser kjører til kl. 16:30. Avvik grunnet vær eller uforutsett kan forekomme. OPPDATERT HEIS- OG BAKKEINFORMASJON finner du HER.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon kan du ikke oppholde deg i alpinanlegget. Alle som oppholder seg i området må til en hver tid følge gjeldende smittevernråd. Husk at du kan være berammet av smittevernråd fra din hjemkommune selv om du er på besøk på Beitostølen.

HEISKORT anbefaler vi at du kjøper online. Du finner heiskort-automat i resepsjonen på Bergo hotell. (Radisson BLU holder stengt i en periode fremover.) Kort-automaten (i tillegg til billettluken) utsteder det fysiske kortet om dette er kjøpt på nett. Kjøp/bekreftelser med ordrenummer (uten QRkode) må hentes i billettluken. Kjøp/bekreftelser med QRkode kan hentes både i billettluken og i automatene du finner i hotellresepsjonen. Vil du bruke kort du har fra før, kan du stadig fylle det opp på nett, og kortet aktiveres ved første gangs bruk i skiheisen. Vi forholder oss til et MAKSANTALL I BAKKENE AV SMITTEVERNHENSYN. Dette ivaretas av solgte heiskort. Så lenge det er er heiskort tilgjengelig for salg på nett, genererer kjøp automatisk plass i bakken

KJELKEAKING kan du more deg med på lørdager og søndager. (Mer om kjelkeaking.)

STAVLENGDES AVSTAND: Står du i kø i skiheisen og ikke klarer å holde 1 meter avstand er det påbud med munnbind.

KVELDSKJØRING er avsluttet for sesongen, og likeså har skibussen avsluttet kjøring for sesongen.

Radisson BLU Beitostølen er stengt inntil videre, men kontor og booking holder åpent, og resepsjonen på Bergo Hotel er betjent og håndterer all innsjekk/utsjekk og nøkkelhåndtering til leiligheter og hytter.