Velkommen til Beitostølen og JotunheimenUtforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg. Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.
.
  • WEBKAMERA
  • BEITOSTØLEN I DAG
  • SENTRUMSKART
  • TURKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere

Vi fortsetter suksessen med et fyldig aktivitetsprogram i høstferiens uke 40. Sjekk våre Høstferieaktiviteter her..
Ønsker dere å gjøre noe “annerledes” sammen med venner? Finn frem skapegleden og lag en byste av din venn/partner mens de lager byste av deg. Galleri Beito arrangerer skulptørkurs med Bruce Naigles i høstferien uke 40.

Les mer


I forbindelse med Høstutstillingen 900moh i uke 40 arrangerer Gunnar Kopperud 2 fotokurs - mandag 3. oktober samt torsdag 6. oktober, kl 11-14.
Les mer


Den populære rakfiskfestivalen arrangeres 3. - 5. november 2016. Vi serverer rakfisk fra alle produsentene, sammen med andre kortreiste Valdres-spesialiteter.

Les mer


I forbindelse med høstutstillingen i uke 40, blir det malerkurs for barn på Radisson Blu Beitostølen tirsdag 4. oktober og torsdag 6. oktober i perioden kl 17.00 - 19.00.

Les mer


Skulpturkurs for barn mellom ca 10 – 18 år med kursholder Bruce Naigles arrangeres onsdag 5. oktober. Det arrangeres også kurs for voksne - fredag 7. oktober.
Les mer


.
Her er en oversikt over noe av det som skjer på Beitostølen utover høsten. I tillegg fortsetter vi naturligvis suksessen med et ekstra allsidig høstferieprogram i uke 40.
Les mer


Å gå i fjellet er mer populært enn noensinne, og med Beitostølen som utgangspunkt, har du mange alternativer å velge blant. Her er en oversikt over de mest besøkte i Beitostølens nærområde.

Les mer


Høstutstillingen 900moh feirer 10-års jubileum i år, og i den anledning blir årets arrangement ekstra innholdsrikt.

Les mer


Odins Gull har åpnet sitt nye sjokoladeutsalg på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen. Odins Gull AS tilbyr kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Les mer


.
.
.
.
.
.

Høstens 2-døgns spa-pakke kr 1990,-
Spa-pakke - 2 døgn i d-rom, valgfri spa-behandling for inntil kr 1000,- samt fri adgang svømmehall og treningsrom. Les mer.
Høst spa-pakke 3 døgn kr 3250,-
3 døgn overnatting/frokost, valgfri spa-behandling for inntil kr 2000,-, og fri adgang til svømmehall, treningsrom og badstu. Les mer.
.