Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt

Flotte langrennsløyper, snowpark, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. Se alt du kan gjøre på Beitostølen, og bestill eller planlegg ditt neste opphold her!

VI ER I ARBEID MED NYE WEBSIDER SOM ETTER PLANEN LANSERES I månedsskiftet OKTOBER/NOVEMBER. Vi tilstreber at informasjonen dere finner her inne frem til det er korrekt. BOOK ONLINEknapp og -link er oppdatert og virker som den skal.

ÅPNINGSTID I HEISANLEGGET oppdateres på fnugg.no/beitostolen/

HEISKORT anbefaler vi at du kjøper online. Du finner heiskort-automat i resepsjonen på Bergo hotell. (Radisson BLU holder stengt i en periode fremover.) Kort-automaten (i tillegg til billettluken) utsteder det fysiske kortet om dette er kjøpt på nett. Kjøp/bekreftelser med ordrenummer (uten QRkode) må hentes i billettluken. Kjøp/bekreftelser med QRkode kan hentes både i billettluken og i automatene du finner i hotellresepsjonene. Vil du bruke kort du har fra før, kan du stadig fylle det opp på nett, og kortet aktiveres ved første gangs bruk i skiheisen.

KVELDSKJØRING finner du også informasjon om på fnugg så snart sesongen er i gang.