Velkommen til Jotunheimen malt i hvitt320 km flotte langrennsløyper, snow park, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. Her trenger du ikke bil. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om.
.
  • WEBKAMERA
  • SKI OG VÆR FORHOLD
  • ALPINT
  • TURKART
  • SENTRUMSKART
  • NYHETSBREV
    • Registrér deg og få tilsendt våre nyhetsbrev og spesialtilbud.
  • FLERE VIDEOER
  • samarbeidspartnere

Mens vi venter på snøen, er det fortsatt flott å gå turer i fjellet, og kommende helg inviterer vi til både Lutefisk aften og jente-helg
på Radisson Blu. I tillegg samles fotballfolket til bedrifts-cup på Beitostølen..
 Med røde roser i kinnene etter fjelltur, byr vi på foredrag, hudanalyser og opplæring sammen med Sothys Norge.

Les mer


Den populære rakfiskfestivalen arrangeres 3. - 5. november 2016. I år er er matfestivalen utvidet med én dag - det blir mattelt også på torsdag.

Les mer


.
Her er en oversikt over noe av det som skjer på Beitostølen de nærmeste uken frem mot nyttår.
Les mer


For fastboende og eiere av fritidsboliger i Ø. Slidre Kommune har vi spesialtilbud på sesongkort kjøpt og betalt før 1. november 2016. Se prisene og last ned bestillingsskjema her. Les mer


Å gå i fjellet er mer populært enn noensinne, og med Beitostølen som utgangspunkt, har du mange alternativer å velge blant. Her er en oversikt over de mest besøkte i Beitostølens nærområde.

Les mer


Odins Gull har åpnet sitt nye sjokoladeutsalg på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen. Odins Gull AS tilbyr kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Les mer


.
.
.
.
.
.

Hotell- og heiskortpakke i romjulen
Opphold i dobbeltrom med ankomst enten 26. eller 27. desember 2016, inkludert frokost 3 dager og heiskort 2 dager.
Høstens 2-døgns spa-pakke kr 1990,-
Spa-pakke - 2 døgn i d-rom, valgfri spa-behandling for inntil kr 1000,- samt fri adgang svømmehall og treningsrom. Les mer.
Høst spa-pakke 3 døgn kr 3250,-
3 døgn overnatting/frokost, valgfri spa-behandling for inntil kr 2000,-, og fri adgang til svømmehall, treningsrom og badstu. Les mer.
Fotballklubber - treningssamling
Leter din fotballklubb etter et passende opplegg for treningssamlinger på nyåret? Se våre tilbud.
.