Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

RIDDERGAARDEN: Ridderbadet

  1. JULI: VI HAR ÅPNET – VELKOMMEN TIL VÅR FANTASTISKE VERDEN AV VELVÆRE

.

JUNI: Vi sniker i varelevering, vask, puss, rigg og innspurt:

.

En sniktitt på Ridderbadet 2. juni 👇

Kai Sveum holder overordnet i Riddergaarden og har ansatt Hege Rødningen som avdelingsleder for velvære og Ridderbadet. Begge er sterkt involvert i alle detaljer som skal på plass nå i innspurten og med det at den endelige ferdigstillingen nærmer seg.

.

Intervju med Hege og mer om milliardinvesteringen, kan du
LESE HER

.

Det er ikke spart på noe i Ridderbadet, med spesiallagede og fargerike fliser fra Italia, innredning og møbler av høy kvalitet. Her kan du legge deg ned på ei behagelig relaxseng, og kikke ut mot alpinanlegget, som nærmest ligger vegg i vegg. Eller du kan svømme i bassenget, og til og med svømme ut i friluft, der det også er et boblebad med plass til 10-12 personer.  

– Artig er det at vi også kan tilby en stor og fin barneavdeling med plass til 40-50 personer, og eget barnebasseng. I den voksne avdelingen blir det 20-årsgrense, siden vi skal ha alkoholservering, orienterer leder for velværeavdelingen.

Hege Rødningen

– Her er bassenget, med luken i veggen lengst bort, der du kan svømme ut i fri luft, og sette deg i et boblebad, kanskje med topplue og bobler i glasset en kald vinterdag. Dette blir en attraksjon, mener velværesjefen.. 

Målgruppene blir dermed folk flest, alle besøkende, hyttefolket og lokalbefolkningen i Valdres. Fra barnefamilier til voksne og seniorer, som ønsker en spektakulær opplevelse, som det ikke minst vil være å sitte i varmkulpen utendørs vintertid, med topplue og bobler i glasset, og vinke til de som kjører i alpinbakken.

– Akkurat det blir nok et populært tilbud til jentegjengen, gutta på tur, firmautflukten, eller selskap og virksomheter som har konferanse, «kick-off» eller jubileum på Beitostølen, tror Rødningen.

.

.