Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

RESTAURANTSJEF : Vikariat (svangerskapspermisjon)

RADISSON BLU MOUNTIAN RESORT, BEITOSTØLEN

Vil du ha en jobb som aldri begrenser seg til 8-16 og som alltid baller på seg med litt ekstra når du egentlig hadde mer enn nok fra før? Vi kan ikke love deg gull og grønne skoger, men vi garanterer gøyale kollegaer og et rikt liv på naturopplevelser like rundt tregrensen til fjells på Beitostølen.

Vi søker en erfaren leder på både administrativt og operativt nivå. Vi ønsker at du har en lederfilosofi som er forenelig med operativ innsats. En som gledes av mestring og som evner å se muligheter der andre kan bli motløse.
Vi har stor tradisjon for og stolthet i vårt samarbeid med ulike utdanningsløp, og du vil periodevis ha en stor og sammensatt avdeling å lede og utvikle.
Til gjengjeld består den gjengen av langt over middels fine folk!

Arbeidsoppgaver:
Struktur- og strategiansvar for Restauranten
Personalledelse
Kvalitetssikring i alle ledd fra innkjøp, salgsoptimering og til gjestetilfredstillelse
Stillingen innebærer både operative og administrative oppgaver

Kvalifikasjoner:
Minimum 5 års erfaring og fagbakgrunn fra kjøkken og eller restaurant
Vinkyndig
God økonomiforståelse og kostnadsstyring
Dokumentert leder- og personalerfaring
Referanser

Personlige egenskaper:
Trygg, uhøytidelig og inspirerende
Sterk gjennomføringsevne
Periodisk spesielt stor arbeidskapasitet
Løsningsorientert
Minimum engelsktalende, gjerne skandinavisktalende.

Vi tilbyr:
En hands-on-arbeidsplass med korte beslutningsveier
Krevende (men givende) jobb i fantastiske omgivelser
Gunstige personalfordeler på tvers av Beitostølen Resort og Radisson world wide.
Kan være behjelpelig med bo-løsning

Vi er en liten gjeng med flat struktur og som har til felles at vi er så gode og trygge på våre ulike fagområder at vi ikke trenger være så selvhøytidelige. Stillingen utgjør også en sentral posisjon tilknyttet kurs & konferanse på tvers av hele Resorten. Restaurantsjefen er del av virksomhetens ledergruppe.

Søknad med CV og referanser sendes til 
Resort manager, Joar R. Hoberg, joar@beitostolen.com.
Evt spørsmål om stillingen kan sendes til epost over.
SØKNADSFRIST: Snarest
TILTREDELSE: Høsten (etter avtale).

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen har omkring 130 rom (fordelt på dobbeltrom, familierom og suiter). Hotellet fasiliterer både dagmøter-, konferanser- og messer av stor store volumer (opp til 600 pers.) og er sentral i flere store idrettsarrangementer.
Hotellrestauranten (konseptutvikling i prosess) velges av mange utover de boende gjestene, og spesielt i høysesongene er det mange som har tradisjon for å samle venner og familie til måltider (både buffet og definerte 3-retts menyer) på Radisson. I tillegg får vi lokal og regional anerkjennelse for tematiske perioder og aftener som for eksempel tilknyttet rakfisk.

BEITOSTØLEN RESORT består av hotellet Radisson BLU Mountain Resort og flere leilighets- og hytteanlegg – totalt 2600 sengeplasser i sentrum av fjellandsbyen 900 m o h. Beitostølen Resort eier også Beitostølen skiheiser og Beitostølen sommerpark. All vår aktivitet er konsentrert til Beitostølen, en av Norges mest populære helårsdestinasjoner, med fantastisk beliggenhet ved porten til Jotunheimen. Et aktivitetseldorado for både vennegjenger og familier. Familiens favoritt 365 dager i året.