Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Riddertunet

RIDDERTUNET er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter.

De etter hvert fire leilighetsbyggene ligger med karakteristisk skyline i nedkant av alpinanlegget. Her er skiin og skiout, og dersom du trives i lekkerheten av Riddertunet vil du garantert elske det stilsikre serveringsstedet Lodge900 som ligger i tøffelavstand fra Riddertunet-leiligheter sommerstid (truger, eller hvertfall utesko om vinteren).
Beliggende nesten som en foaje til et par av Riddertunbyggene finner du blant annet turistinfomasjon, matforretning og destinasjonens tilbud av helse og velvære.

Riddertunet er en sånn leilighet jeg gjerne skulle flyttet med meg hjem.

Tilbakemelding fra Jenteturen

På RIDDERTUNET finner du leiligheter for opp til 4 og opp til 6 personer. De minste leilighetene er 50m2 og har to soverom. De større leilighetene er på godt over 60m2 og har tre soverom.
Alle leilighetene har spiseplass, stue og deilig, vestvendt terrasse. Samtlige har også vaskemaskin som del av standarden. Du har gratis internett, innendørs garasjeplass og finner heis i alle bygg.

På Riddertunet finner du kvalitet i alle ledd. Her er lekre detaljer, tykke, gode dyner raus plass og velvære i høysete, både for komfort og øyet.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike leilighetene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av leilighetene tillater hund. Dette finner du også beskrevet i senere bookingsteg.

Vi gjør oppmerksom på at leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, bildene som er benyttet viser derfor eksempel fra enkelte av leilighetene.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3783, men innsjekk på Radisson Blu hotell.
BOOK HER