Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Tre soverom, to bad

PÅ RIDDERGAARDEN finnes flere LEILIGHETSTYPER MED TRE SOVEROM OG TO BAD. Alle har romslige terrasser på omkring 10m2. De største tilbyr også egen badstue.

Riddergaarden Leilighet G med tre soverom, to bad, badstue og stor terrasse.

Stor leilighet fra 90m2 samt terrasse på 10m2, midt i sentrum. Leiligheten har tre soverom, ett med dobbeltseng og to med komfort køyeseng (nederste køye er 120 cm). To bad, ett av de ligger i forbindelse med hovedsoverommet. Det andre har også badstue. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 6 personer. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

Riddergaarden Leilighet D med tre soverom, to bad og stor terrasse.

Leilighet på 64m2 + terrasse på 10m2, midt i sentrum. Leiligheten har tre soverom, ett med dobbeltseng og to med komfort køyeseng (nederste køye er 120 cm). To bad, ett av de ligger i forbindelse med hovedsoverommet. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 6 personer. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER