Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

To soverom

PÅ RIDDERGAARDEN har vi flere ulike leilighetstyper som tilbyr TO SOVEROM OG SENGEPLASS TIL FIRE.
Alle disse leilighetstypene har terrasse og mens Riddergaarden Panorama har dobbeltseng på begge soverommene, tilbyr Leilighet B og C komfortkøye på soverom nummer to (120 cm bred køye nederst).

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

Riddergaarden Leilighet B, 4 sengeplasser

Leilighet på 43m2 + terrasse på 8m2,midt i sentrum. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med komfortkøye, der nederste køye er 120 cm bred. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

Riddergaarden Leilighet C, 4 sengeplasser

Leilighet på 54m2 + terrasse på 9m2, midt i sentrum. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med komfortkøye, der nederste køye er 120 cm bred.. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

Riddergaarden Panorama Leilighet med 2 soverom og 4 sengeplasser. Terrasse og utsikt mot skibakkene og Slettefjell.

Leilighet på 68m2 + terrasse, midt i sentrum. Leiligheten har to soverom med dobbeltseng på begge. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer. Utgang til terrassen fra både soverom og stue. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

414

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER