Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Studioleilighet

PÅ RIDDERGAARDEN finner du TO ULIKE TYPER STUDIOLEILIGHETER.
Den ene har et separat soverom med vindu. Den andre har en alkove, slik at en separat soveplass nummer to har et eget rom og dør, men ikke vindu. I begge studioleilighetene er hovedsengen, en stor, god dobbelseng, i stuedelen, og i begge studioleilighetene består soverom/alkove av to sengeplasser i køyeseng.

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

Riddergaarden StudioLeilighet med soverom, 4 sengeplasser

Studio Leilighet på 43m2, midt i sentrum. Hovedrommet består av ett moderne kjøkkenområde, hyggelig spiseplass og fantastisk dobbeltseng. I tillegg er det ett separat soverom med køyeseng. Fullfasilitert kjøkken med oppvaskmaskin. Ett bad. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

411

.

Riddergaarden StudioLeilighet med alkove, 4 sengeplasser

Studio Leilighet på 33m2, midt i sentrum. Leiligheten har en delikat og effektiv ett-roms-løsning med separat sovealkove (uten vindu) med køyeseng. Hovedrommet består av ett moderne kjøkkenområde, hyggelig spiseplass og fantastisk dobbeltseng. Fullfasilitert kjøkken med oppvaskmaskin. Ett bad. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg.
Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg.
Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

409

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER