Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Soverom og alkove

PÅ RIDDERGAARDEN finner du LEILIGHETER MED SOVEROM og ALKOVE
Dette er leiligheter som varierer mellom 46 m2 og 58m2. Alle har separat soverom med dobbelseng og alle har alkove i tillegg. Alkoverommet utgjør en separat soveplass nummer to har et eget rom og dør, men ikke vindu.
De fleste alkovene har køyeseng men det forkommer også at det er dobbeltseng i alkoverommet. Alle har 4 sengeplasser.

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

Riddergaarden Leilighet med 1 soverom og 1 alkove, 4 sengeplasser. Terrasse og utsikt mot skibakkene og Slettefjell.

Leilighet på 58m2 + terrasse, midt i sentrum. Leiligheten har ett soverom samt en alkove. Soverom med dobbeltseng, alkove (uten vindu) med enten køyeseng eller dobbeltseng. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer.
Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg.
Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

419

.

Riddergaarden Leilighet med 1 soverom og 1 alkove, 4 sengeplasser. Utsikt mot Skjenhaugen.

Leilighet på 46m2, midt i sentrum. Leiligheten har 1 soverom og 1 alkove, 4 sengeplasser. Ett soverom med dobbeltseng og alkove med køyeseng. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer. Fra stuen kan du hvile blikket oppover heiene eller følge med på livet på torget på nedsiden av bygget. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg.
Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

417

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER