Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Panorama

PÅ RIDDERGAARDEN finnes fantastiske PANORAMA HJØRNELEILIGHETER MED TO SOVEROM (dobbeltseng på begge). Beliggende med terrasse og utsikt mot skibakkene og Slettefjell.

Riddergaarden Panorama Leilighet med 2 soverom og 4 sengeplasser. Terrasse og utsikt mot skibakkene og Slettefjell.

Leilighet på 68m2 + terrasse, midt i sentrum. Leiligheten har to soverom med dobbeltseng på begge. Ett bad. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV og spiseplass til 4 personer. Utgang til terrassen fra både soverom og stue. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

414

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER