Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Best pris

Riddergaarden Studioleilighet med alkove, 4 sengeplasser

BEST PRIS PÅ RIDDDERGAARDEN får du med studioleilighet. Denne studioleiligheten ligger i bakkant av bygget (men med stilig utsikt ut i alpinanlegget vintertid) og holder lavere pris enn andre enheter. 4 sengeplasser, 2 i oppholdsrommet og 2 i alkove. Midt i sentrum, 1 bad.

Alle opphold på Riddergaarden inkluderer entré til Ridderbadet og i vintersesong (november – april) tilgang til eget skiskap.

Studio på 34m2, midt i sentrum. Her har du en dobbeltseng i stuedelen samt en alkove (uten vindu) med køyeseng. Ett bad. Delikat og effektiv ett-roms-løsning der både kjøkken, oppholdsrom og dobbeltseng utgjør hovedrommet. Fullfasilitert kjøkken med oppvaskmaskin. Noen av enhetene tillater hund mot ett tillegg. Heis i bygget. Garasjeanlegg i underetasjen, plass kan reserveres på forhånd mot tillegg.

318

I Riddergaardens øvrige areal finner du blant annet den lekre og velsmakende italienske restauranten Casa Montagna. Stor deilig terrasse, en fantastisk vinsamling og hjemmelaget is på italiensk vis.
I tredje etasje av hovedbygget ligger deilige Ridderbadet som kan by på innendørs og utendørs-basseng, utendørs varmkulp, sauna og antagelig Norges lekreste familieavdeling.
På bakkeplan finnes et fargerikt og lekent arkade-område. Her finner du flipperspill, biljardbord, airhockey, simulatorer og andre typer moro. 

RIDDERGAARDEN – Nyhet juli 2023!
Riddergaarden er pur nytelse: Moderne, lekre, nye leiligheter med alle fasiliteter du forventer – og noen ekstra! Her er oppredde senger og sluttvask inkludert. Beliggenhet med ski-in og ski-out vinterstid, velværeanlegg med basseng som byr på swim-in og swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet tilknyttet leilighetsanlegget.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 41. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.

Tilhører

Riddergaarden
BOOK OVERNATTING HER