Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

HOVI-hytter

Hovihyttene er selve opprinnelsen for overnattingstilbudet i Beitostølen Resort og favoritten til svært mange.

12 hytter fordelt på to rekker. Hver på praktiske 50 m² og med vestvendt terrasse. Flott boløsning for opptil 6 personer. Hyttene ligger 300 meter fra sentrum, rett over gaten for matbutikk, klesbutikk, polet og sportsforretning. En Hovihytte har 2 soverom, ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Ett bad. Velutstyrt kjøkken, stue med koselig peis og TV. Spiseplass til 6 personer. Gratis internett. Alle hyttene terrasse i vestvendt retning. Tillatt med hund mot tillegg.

Aktiv, men ønsker ikke ta med alt av utstyr, eller nysgjerrig på å prøve noe nytt?
Utstyr til det meste er å få leid på Beitostølen Rental, og gjengen på Beito Aktiv kan både lære deg eller perfeksjonere deg i det aller meste.

#BOOKING-TIPS:

Klikk på BOOK HER-knappen
– Velg: Dato for opphold og antall personer
– I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo hotell, samt andre leil. og hytter»
– Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM
Scroll deg nedover i oversikten av leiligheter, hytter som dukker opp så finner du HOVIhytter i listen ved tilgjengelighet.
*Om du ikke gjør et valg her får du opp all typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjoner, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Informasjon

Adresse

Åsvegen 2. MRK! Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger litt lenger opp i veien.
BOOK HER