Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Gjestegaarden

På GJESTEGAARDEN bor du så midt-i-smørøyet det er mulig i forhold til alpinanlegg, Sommerparken - alt egentlig!

Du har to av destinasjonens triveligste serveringssteder i samme bygg, ValdresEkspressen stopper rett på oversiden av bygget, kule afterski-Lodge900 ligger rett over gaten, likeså med matbutikk, sportsforretninger, inspirerende og informerende turistinformasjon, Beitostølen Rental som er basen for utleie av utstyr og ulike helse og velvære-tilbud.
Hvis vi måler avstander i snøballkast bor du innenfor et kast fra alt du trenger og kan gledes av. Med riktig vindretning og en god kastearm kan du også nå polet og nesten Heimatt bakeri.

Gjestegaarden er easyliving.
Herfra går selv de yngste barna til bakken selv – i slalomstøvler!

Far til fire

På GJESTEGAARDEN finner du i hovedsak fire ulike leilighetsstørrelser, varierende fra omkring 30m2 til 75m2. De minste med ett soverom og best egnet for 2 personer. De største på 75m2, men med variasjoner i antall soverom, hemsløsninger, antall bad og ikke minst ulike seng- og køyeløsninger, og egnet for opp til 6 personer.

Alle leilighetene har bulleye-beliggenhet, inkludert internett, gratis carport i underetasjen eller fri parkering utendørs. Heis til alle etasjer.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike leilighetene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av leilighetene tillater hund. Dette finner du også beskrevet i senere bookingsteg.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Gjestegaarden leiligheter»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3802, men innsjekk via Radisson Blu hotell, knapt 100 meter lenger opp i gaten.
BOOK HER