Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Gjestegaarden

På GJESTEGAARDEN bor du så midt-i-smørøyet det er mulig i forhold til alpinanlegg, Sommerparken - alt egentlig!

Du har to av destinasjonens triveligste serveringssteder i samme bygg, ValdresEkspressen stopper rett på oversiden av bygget, kule afterski-Lodge900 ligger rett over gaten, likeså med matbutikk, sportsforretninger, inspirerende og informerende turistinformasjon, Beitostølen Rental som er basen for utleie av utstyr og ulike helse og velvære-tilbud.
Hvis vi måler avstander i snøballkast bor du innenfor et kast fra alt du trenger og kan gledes av.

Gjestegaarden er easyliving.
Herfra går selv de yngste barna til bakken selv – i slalomstøvler!

Far til fire

På GJESTEGAARDEN finner du i hovedsak fire ulike leilighetsstørrelser, varierende fra omkring 30m2 til 55m2. De minste med ett soverom og best egnet for 2 personer. De største på 55m2, men med variasjoner i antall soverom, hemsløsninger, antall bad og ikke minst ulike seng- og køyeløsninger, og egnet for opp til 6 personer.

Alle leilighetene har bulleye-beliggenhet, inkludert internett, gratis carport i underetasjen eller fri parkering utendørs. Heis til alle etasjer.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike leilighetene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av leilighetene tillater hund. Dette finner du også beskrevet i senere bookingsteg.

Vi gjør oppmerksom på at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning.

.

.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3802, sjekk inn på Radisson Blu hotell.
BOOK HER