Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

FJELLSTØLEN

FJELLSTØLEN ligger sentralt, men usjenert. Nabo med Stølstunet som huser Vinmonopl, matbutikk, sportstforretning og klesbutikk. Her finnes flere leiligheter fordelt over 2 bygg med flott utsikt mot Slettefjell.

Leilighetene er basert på selvhushold. Det vil si at sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og måltider ikke er inkludert. Dere kan ordne med dette selv og ha med eget eller vi kan ta oss av det mot et tillegg i prisen.

Leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, og bildene som benyttes vises derfor som eksempel fra enkelte, men vi forsøker være tydelig med bildeteksten tilknyttet de ulike fotoene. (Klikk på bildet, så får du opp referansen nevnt i beskrivelse nedenfor.)

FJELLSTØLEN : 3 SOVEROM : OPPTIL 6 PERSONER (BF6) Leilighet på 90m2 + terrasse. Leiligheten har 3 soverom, to med dobbeltseng og ett med familiekøye. To bad med dusj og toalett. Det ene har vaskemaskin, det andre har også sauna. Velutstyrt kjøkken, stue med TV, peis og spisebord til 7 personer. Utsikt. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Beitostølen Fjellpark»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at tilknyttet Fjellstølen leiligheter er det private leiligheter vi har i fremleie. Det innebærer at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning og stil.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3762. Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger noe lenger opp i Bygdinvegen.
BOOK HER