Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

FJELLSTØLEN storhytte

Frittstående hytte med deilig terrasse og sengeplass til 11. Perfekt for storfamilien, gode venner og jentetur.

Fjellstølen storhytte er på 120 m2 og nyter deilig terrasse. Den ligger hyggelig til, 400 meter fra sentrum, og adkomst med bil er mulig helt frem til døren.

En stor og romslig familiehytte, for en stor flokk eller venner og vennefamlier på tur. Fem soverom, hvorav to soverom med dobbeltseng, to soverom med køyeseng og ett soverom med familiekøye. To bad med dusj og toalett, det ene har også sauna og vaskemaskin. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 12 personer. Gratis internett, utsikt. Stor terrasse vendt mot vest.

Aktiv, men ønsker ikke ta med alt av utstyr, eller nysgjerrig på å prøve noe nytt?
Utstyr til det meste er å få leid på Beitostølen Rental, og gjengen på Beito Aktiv kan både lære deg eller perfeksjonere deg i det aller meste.

#BOOKING-TIPS:

Klikk på BOOK HER-knappen
– Velg: Dato for opphold og antall personer
– I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo hotell, samt andre leil. og hytter»*
– Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM
Scroll deg nedover i oversikten av leiligheter, hytter som dukker opp så finner du Fjellstølen storhytte i listen ved tilgjengelighet.
*Om du ikke gjør et valg her får du opp all typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjoner, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Informasjon

Adresse

Solbakkin 8, men innsjekk på Bergo hotell.
BOOK HER