Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

FJELLPARKEN

Et av Beitostølens tidligere høyfjellshotell er bygget om og huser nå variasjon av privateide leiligheter vi har i fremleie.

BEITOSTØLEN FJELLPARK ligger fredlig til i et deilig parkområdet med flott utsikt mot Slettefjell og Jotunheimen. Her finner du leiligheter av forskjellig størrelse i et barnevennlig området og med kort avstand til aktiviteter, butikker og skianlegg.

Leilighetene er basert på selvhushold. Det vil si at sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og måltider ikke er inkludert. Dere kan ordne med dette selv og ha med eget eller vi kan ta oss av det mot et tillegg i prisen.

Leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, og bildene som benyttes vises derfor som eksempel fra enkelte, men vi forsøker være tydelig med bildeteksten tilknyttet de ulike fotoene. (Klikk på bildet, så får du opp referansen nevnt i beskrivelse nedenfor.)

BEITOSTØLEN FJELLPARK : 2 SOVEROM : FOR OPPTIL 4 PERS: (LH4) Leilighet på 40 m2 med deilig terrasse. Ett bad, to soverom. Det ene soverommet med dobbeltseng og det andre med køyeseng. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spiseplasser til fire personer. Gratis internett, heis. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

BEITOSTØLEN FJELLPARK : 3 SOVEROM : FOR OPPTIL 6 PERS: (LH6) Leilighet på 60 m2 med tre soverom og to bad. To soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med køyeseng eller ett soverom med dobbeltseng, en alkove uten vindu med køyeseng og en alkove uten vindu med familiekøye. Begge bad har dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett, heis. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

BEITOSTØLEN FJELLPARK : 3 SOVEROM : FOR OPPTIL 8 PERS: (LH8) Leilighet på 75m2 med herlig terrasse, tre soverom og to bad. Ett soverom med dobbeltseng, ett med køyeseng og det tredje soveroomet har enten familiekøye eller køyeseng. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 8 personer. Gratis internett, heis. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Beitostølen fjellpark»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at tilknyttet Beitostølen Fjellpark er det private leiligheter vi har i fremleie. Det innebærer at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning og stil.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3738. Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger litt lenger opp i Bygdinvegen.
BOOK HER