Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Familievennlig rekkehytte

Romslig vestvendt hytte i usjenert parkområde. Deilig nærområde om du reiser med barn.

Hytta er på 90m2 med super vestvendt terrasse og hems. 600 meter fra sentrum og bare en bakke ned fra Stølstunet som huser matbutikk, polet, klesforretning og sportsbutikk.

Hytta kan ta 8 – 10 personer. Den har 3 soverom, ett med dobbeltseng. De andre har dobbeltseng, køyeseng eller enkeltsenger. Ett bad med dusj og toalett, samt ett gjestetoalett på hemsen. Velutstyrt kjøkken, stue med koselig peis og TV samt spisebord til 8 personer. Gratis internett.
🐶 Tillatt med hund mot tillegg.

Aktiv, men ønsker ikke ta med alt av utstyr, eller nysgjerrig på å prøve noe nytt?
Utstyr til det meste er å få leid på Beitostølen Rental, og gjengen på Beito Aktiv kan både lære deg eller perfeksjonere deg i det aller meste.

#BOOKING-TIPS:

Klikk på BOOK HER-knappen
– Velg: Dato for opphold og antall personer
– I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo hotell, samt andre leil. og hytter»*
– Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM
Scroll deg nedover i oversikten av leiligheter, hytter som dukker opp så finner du Rekkehytte 3 soverom  i listen ved tilgjengelighet.
*Om du ikke gjør et valg her får du opp all typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjoner, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Hyttene innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, bildene som benyttes viser derfor kun eksempel fra enkelte av hyttene.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3730. MRK! Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger rett over veien for skiheisene.
BOOK HER