Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

BITIHORN

BITIHORN LEILIGHETER befinner seg i tidligere Bitihorn hotell og ligger fantastisk sentralt rett over gaten for Heimatt bakeriutsalg, i samme bygg som Spar matbutikk og opptil flere cafeer og restauranter. Hit sklir du uten et stavetak fra alpinanlegget som sommerstid innebærer at selv de minst føttene kan gå selv til sommerparken.

Leilighetene er basert på selvhushold. (Ekstra deilig med matbutikk i samme bygg og bakeriutsalg over gaten.). Det vil si at sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og måltider ikke er inkludert. Dere kan ordne med dette selv og ha med eget eller vi kan ta oss av det mot et tillegg i prisen.

Leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, og bildene som benyttes vises derfor som eksempel fra enkelte, men vi forsøker være tydelig med bildeteksten tilknyttet de ulike fotoene. (Klikk på bildet, så får du opp referansen nevnt i beskrivelse nedenfor.)

BITIHORN MINISTUDIO : 1 – 2 PERSONER (BBM) Studioleilighet på ca. 20 kvm. Liten kjøkkenkrok med kjøleskap og to kokeplater. Dobbeltseng. Eget bad med dusj og toalett. Gratis internett. 🐶 Det er ikke tillatt med hund på denne enheten.

BITIHORN : STUDIO-A : 1 – 2 PERSONER (BBS) Studioleilighet på 21m2 + terrasse. Liten kjøkkenkrok med kjøleskap, oppvaskmaskin og to kokeplater. Dobbeltseng. Sofa, TV og spisebord til to personer. Terrasse med utsikt. Gratis internett. 🐶 Det er ikke tillatt med hund på denne enheten.

BITIHORN : 2 SOVEROM : FOR OPPTIL 4 PERSONER (BBL) Leilighet på 40 m2 med ett soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med familiekøye. Ett bad. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spisebord til 4 personer. Noen av leilighetene har også terrasse. Gratis internett. 🐶 Det er ikke tillatt med hund på denne enheten.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bitihorn»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at tilknyttet Bitihorn er det private leiligheter vi har i fremleie. Det innebærer at leiligheter innenfor samme type kan variere i planløsning og stil.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3738. Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger på andre siden av veien litt lenger opp i Bygdinvegen.
BOOK HER