Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo Rom

BERGO ROM er et fantastisk beliggende self-service boalternativ rett over gaten for Beitostølen velkomstsenter.

Hit kommer folk tilbake år etter år, og også generasjon etter generasjon. I herlige overgangsår kommer hele slektsgrener samlet og har deilige dager med ulike aktiviteter etter humør og fysikk og nyter hyggelige måltider på de deilige spisestedene Beitostølen tilbyr.

På Bergo Rom finner du dobbeltrom, dobbeltrom med sovesofa og familierom. Mange av rommene ligger vendt mot Slettefjell og har i den retning også utsikt over Bergojordet. TippTopp på reise med barn vinterstid som gjerne tar en ekstra time akende på Bergojordet: Et 17 mål stort, men oversiktlig vinterlekområdet.
Bergo Rom ligger sentralt midt i Beitostølen med gangavstand til alt, for både lange og korte ben.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike romkategoriene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av rommene tillater hund.

Vi gjør oppmerksom på at rom innenfor samme kategori kan ha noen mindre variasjoner. Bildene som er benyttet viser eksempel fra enkelte av rommene. (Foto lenger ned på siden.)

Gjør dere for øvrig enkelt kjent med både aktivitetstilbud, arrangementstilbud og gode turbeskrivelser via våre websider.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782, Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.
BOOK HER