Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo Rom

BERGO ROM er et fantastisk beliggende self-service boalternativ med bakeriutsalg vegg-i-vegg som tilbyr fersk bakst fra kl. 08.

Hit kommer folk tilbake år etter år, og også generasjon etter generasjon. I herlige overgangsår kommer hele slektsgrener samlet og har deilige dager med ulike aktiviteter etter humør og fysikk og nyter hyggelige måltider i fellesskap, gjerne i regi av brødrene Theodoresen som driver både restaurant og bakeri i samme bygg.
På Bergo finner du også Jegersalen: Stilig og glad dansebar med levende musikk, quiz, minikonserter og andre underholdende happenings gjennom året.

På Bergo Rom finner du dobbeltrom, dobbeltrom med sovesofa og familierom. Mange av rommene ligger vendt mot Slettefjell og har i den retning også utsikt over Bergojordet. TippTopp på reise med barn vinterstid som gjerne tar en ekstra time akende på Bergojordet: Et 17 mål stort, men oversiktlig vinterlekområdet. På hotellet finnes skistall som kan huse både ski og akebrett.
Bergo Rom ligger sentralt midt i Beitostølen med gangavstand til alt, for både lange og korte ben.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike romkategoriene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av rommene tillater hund.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo rom»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at rom innenfor samme kategori kan ha noen mindre variasjoner. Bildene som er benyttet viser eksempel fra enkelte av rommene.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782, Beitostølen. Inntil videre er innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger litt lenger opp i veien.
BOOK HER