Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo Leiligheter

Leiligheter for 2 - 6 personer. De største med parkering i hotellets underetasje inkludert.

På Bergo finner du 30 leiligheter basert på selvhushold. Fantastisk beliggende midt i Beitostølen sentrum. Fra dette bygget filmer vi ut mot sentrum på et av webkameraene våre, gjengitt på vår mest besøkte webside. Det er også dette bygget som huser SPORTEN og fra inngangsdøren kan du se om heisen i alpinanlegget går eller ikke⛷.

Boende i Bergo leilighet har du gleden av HEIMATT og HEILT HEIMATT, prisbelønnet gourmetrestaurant drevet av brødrene Erling og Øyvind Theodorsen, i samme bygg. Disse brødrene har også åpnet BAKERIUTSALG i 1 etasje på Bergo – til deilig duft og glede!

OPPTIL 2 PERSONER: Hyggelig leilighet på 40 m2 (i H Bakke style) + terrasse. Ett soverom med dobbeltseng. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 4 PERSONER: Leilighet på 50 m2 (i H Bakke style) + terrasse. Noen på bakkeplan med verandadør ut. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med familiekøye. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Garasjeplass i samme bygg kan leies mot tillegg.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 1: Leilighet på 100m2 + terrasse. Leiligheten har 3 soverom, hvorav ett med dobbeltseng og to med familiekøye (120cm bred underkøye, 90cm bred overkøye) 2 bad, velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 2: Leilighet på 60m2 + terrasse. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Ett bad. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til en bil i samme bygg som leiligheten.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo leiligheter»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at et par av de store leilighetene har interiørvariasjoner, men alle er pusset opp og nymøblert og alle er avbildet nedenfor.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782. MRK! Innsjekk via Radisson Blu hotell, ca 200 m lenger opp i veien.
BOOK HER