Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo Leiligheter

Leiligheter for 2 - 6 personer. De største med parkering i hotellets underetasje inkludert.

På Bergo finner du 30 leiligheter basert på selvhushold. Fantastisk beliggende midt i Beitostølen sentrum. Fra dette bygget filmer vi ut mot sentrum på et av webkameraene våre, gjengitt på vår mest besøkte webside. Det er også dette bygget som huser SPORTEN og fra inngangsdøren kan du se om heisen i alpinanlegget går eller ikke⛷.

Boende i Bergo leilighet har du gleden av å befinne deg i navet av deilige spisesteder. I nære nabobygg finner du for eksempel social dining på CAFEEN, Steaks&bones på HUSET, côte de boef, utsikt og afterski på LODGE900 eller italienske CASA MONTAGNA på Riddergaarden.

OPPTIL 2 PERSONER: Hyggelig leilighet på 40 m2 (i H Bakke style) + terrasse. Ett soverom med dobbeltseng. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 4 PERSONER: Leilighet på 50 m2 (i H Bakke style) + terrasse. Noen på bakkeplan med verandadør ut. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med familiekøye. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Garasjeplass i samme bygg kan leies mot tillegg.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 1: Leilighet på 100m2 + terrasse. Leiligheten har 3 soverom, hvorav ett med dobbeltseng og to med familiekøye (120cm bred underkøye, 90cm bred overkøye) 2 bad, velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 2: Leilighet på 60m2 + terrasse. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Ett bad. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til en bil i samme bygg som leiligheten.

Vi gjør oppmerksom på at et par av de store leilighetene har interiørvariasjoner, men alle er pusset opp og nymøblert og alle er avbildet nedenfor.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782. Køfri innsjekk med mobilnøkkel, eller innsjekk via resepsjonen på Radisson.
BOOK HER