Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo Leiligheter

Leiligheter for 2 - 6 personer. De største med parkering i hotellets underetasje inkludert.

Tilknyttet det historiesterke og sjarmerende Bergo hotell, finner du 30 leiligheter basert på selvhushold. Fantastisk beliggende midt i Beitostølen sentrum. Fra dette bygget filmer vi ut mot sentrum på et av webkameraene våre, gjengitt på vår mest besøkte webside. Det er også dette bygget som huser SPORTEN og fra inngangsdøren kan du se om heisen i alpinanlegget går eller ikke⛷.

Boende i Bergo leilighet har du tilgang til alle Bergo hotells fasiliteter. Du kan også velge deg gleden av HEIMATT, prisbelønnet gourmetrestaurant drevet av brødrene Erling og Øyvind Theodorsen.

OPPTIL 2 PERSONER: Hyggelig leilighet på 40 m2 + terrasse. Ett soverom med dobbeltseng. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Garasjeplass i samme bygg kan leies mot tillegg. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 4 PERSONER: Leilighet på 50 m2 + terrasse. Noen på bakkeplan med verandadør ut. Leiligheten har ett soverom med dobbeltseng og en sovealkove uten vindu med familiekøye. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spisebord til 4 personer. I enkelte av leilighetene er tillatt med hund mot et tillegg. Gratis internett. Garasjeplass i samme bygg kan leies mot tillegg.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 1: Leilighet på 100m2 + terrasse. Leiligheten har 3 soverom, hvorav ett med dobbeltseng og to med familiekøye (120cm bred underkøye, 90cm bred overkøye) 2 bad, velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til én bil i samme bygg som leiligheten.

OPPTIL 6 PERSONER alt. 2: Leilighet på 60m2 + terrasse. Leiligheten har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Ett bad. Velutstyrt kjøkken, stue med TV og spisebord til 6 personer. Gratis internett. Utsikt. Til leiligheten medfølger innendørs garasjeplass til en bil i samme bygg som leiligheten.

Klikk på BOOK HER-knappen
– Velg: Dato for opphold og antall personer
– I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo hotell, samt andre leil. og hytter»
– Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM
Scroll deg nedover i oversikten av leiligheter, hytter som dukker opp så ser du BERGO leiligheter sortert på tilgjengelighet og størrelse.
*Om du ikke gjør et valg her får du opp all typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjoner, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at vi er i prosess med oppussing av leilighetene på Bergo. Bildene som er benyttet viser eksempel fra enkelte av rommene. Variasjoner vil forekomme.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782. MRK! Innsjekk via Radisson Blu hotell, ca 200 m lenger opp i veien.
BOOK HER