Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

BERGO-hytter

Bergohyttene er Resortens sist bygde og utgjør en karismatisk takrekke med alpinanlegg og fjell i bakkant.

16 solide hytter i forskjellige størrelser med 6-24 sengeplasser. Populære blant vennefamilier på tur, foreninger, klasser, idrettslag og bedrifter.

3 SOVEROM, 8 SENGEPLASSER: Hytte på 73 m2 inkludert hems. I underetasjen er det ett soverom med to køyer. På hemsen er det to soverom med dobbeltseng, samt gjestetoalett. Nede er det bad med sauna, velutstyrt kjøkken, spiseplass til 8 personer og stue med peis og TV. Alle hyttene ligger vestvendt. Gratis WiFi. 🐶 Tillatt med hund mot tillegg.

4 SOVEROM, 10 SENGEPLASSER: Hytte på 90 m2 inkl. hems. I 2. etg er det fire soverom. Ett med dobbeltseng, og ett med to enkeltsenger. De to andre soverommene har en variasjon mellom køyesenger, dobbeltseng og enkeltsenger. Bad med dusj og toalett i 2. etg.
Nede er det velutstyrt kjøkken, stue med spiseplass til 10 personer, TV og peis. Bad med sauna. Gratis internett. Hyttene innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, bildene som benyttes viser derfor eksempel fra enkelte av hyttene. 🐶 Tillatt med hund mot tillegg på noen av hyttene.

4 SOVEROM, 12 SENGEPLASSER: Hytte på 113 m2 inkl. hems. I underetasjen er det ett soverom med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Bad med dusj og sauna. I 2. etg: loftsstue og to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to køyesenger. Bad med dusj og toalett. Velutstyrt kjøkken, spiseplasser til 12 personer. Stue med TV og peis. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund mot tillegg.

6 SOVEROM, 24 SENGEPLASSER: Hytte på 220m2 inkl. hems, midt i sentrum. I underetasjen er det 5 soverom. Ett med dobbeltseng, ett med familiekøye, ett med to køyesenger og to rom med to familiekøyesenger i hvert. 3 bad – ett med dusj og toalett, ett med dusj, toalett og sauna og ett med toalett. I 2.etg er de ett soverom med en dobbeltseng og en køyeseng. Ett bad med dusj. Velutstyrt kjøkken, og spiseplasser til 24 personer. Stue med TV og peis, gratis internett. 🐶 Tillatt med hund mot tillegg.

#BOOKING-TIPS: Om du går rett på BOOK HER-knappen:

  • Velg dato for opphold og antall personer.
  • I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Hytter»*.
  • Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM

*Om du ikke gjør et valg her får du opp alle typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjon, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Klikker du på bildene nedenfor vil du se hva slags hytte de er fra.

Informasjon

Adresse

Skjenhauglie 31 - 32. MRK! Innsjekk via Radisson Blu hotell som ligger rett over veien for skiheisene.
BOOK HER