Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Bergo hotell

BERGO HOTELL er historie malt på veggene, karakter og tradisjon. For mange THEhøyfjellshotell.

Her er det skapt mange minner og ikke få frierier. Enestående veggkunst smykker ut flere deler av fellesområdene. Her finner du Steinars store samling med over 100 utstoppede dyr samlet i Villmarksalen, til begeistring, nysgjerrighet og gode samtaler på tvers av generasjoner. I 2021 etablerte Starbucks seg med kaffestasjon i lobbyen på Bergo hotell, så her finner du 24 timers to-go-service.

Dette hotellet har mange et svært personlig forhold til. Hit kommer folk tilbake år etter år, og også generasjon etter generasjon. I herlige overgangsår kommer hele slektsgrener samlet og har deilige dager med ulike aktiviteter etter humør og fysikk og nyter hyggelige måltider i fellesskap.
På Bergo hotell finner du også Jegersalen: Stilig og glad dansebar med levende musikk, quiz, minikonserter og andre underholdende happenings gjennom året.

På Bergo hotell har vi dobbeltrom, dobbeltrom med sovesofa og familierom. Mange av rommene ligger vendt mot Slettefjell og har i den retning også utsikt over Bergojordet. TippTopp på reise med barn vinterstid som gjerne tar en ekstra time akende på Bergojordet: Et 17 mål stort, men oversiktlig vinterlekområdet. På hotellet finnes skistall som kan huse både ski og akebrett.
Bergo hotell ligger sentralt midt i Beitostølen med gangavstand til alt, for både lange og korte ben.

Mer detaljert beskrivelse av de ulike romkategoriene finner du i neste steg av bookingløsningen vår. Mange av rommene tillater hund.

Klikk på LES MER OG BESTILL
– Velg: Dato for opphold og antall personer
– I dropdown-menyen «Velg hotell», velger du «Bergo hotell, samt andre leil. og hytter»
– Klikk på VIS TILGJENGELIGE ROM
Scroll deg nederst i oversikten av leiligheter, hytter og rom som dukker opp: DER finner du Bergo hotellrom.
*Om du ikke gjør et valg her får du opp all typer hotellrom, leiligheter og hytter Beitostølen Resort har for utleie. Det er heller ikke dumt, for det er et enormt utvalg og variasjoner, men om du vet hva du vil ha, kan du forhåndsvelge på kategori i dette steget.

Vi gjør oppmerksom på at rom innenfor samme kategori kan ha noen mindre variasjoner. Bildene som er benyttet viser eksempel fra enkelte av rommene.

Informasjon

Adresse

Bygdinvegen 3782, Beitostølen
LES MER OG BESTILL