Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

BEITOTIND

I disse fantastisk beliggende leilighetsbyggene har vi primært privateide leiligheter i fremleie.

Beitotind er leilighetsbyggene på innsiden av Radisson Blu hotell, men det er også et fjerde bygg som ligger i forkant av de andre og i litt annen bygningsstil.

Leilighetene er basert på selvhushold. Det vil si at sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og måltider ikke er inkludert. Dere kan ordne med dette selv og ha med eget eller vi kan ta oss av det mot et tillegg i prisen.

Leiligheter innenfor samme type kan variere i interiør og planløsning, og bildene som benyttes vises derfor som eksempel fra enkelte, men vi forsøker være tydelig med bildeteksten tilknyttet de ulike fotoene. (Klikk på bildet, så får du opp referansen nevnt i beskrivelse nedenfor.)

BEITOTIND : 2 SOVEROM : FOR OPPTIL 6 PERS: (RT2) Leilighet på 75m2 + terrasse. 2 soverom, ett av de med dobbeltseng. Det andre soverommet har enten køyeseng eller familiekøye. Ett bad med sauna. Velutstyrt kjøkken med. Stue med TV, peis og spisebord. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

BEITOTIND : 3 SOVEROM : OPPTIL 8 PERS: (RT3) Leilighet på 85m2 + terrasse. 3 soverom, ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. Det siste rommet har enten en familiekøye eller to køyesenger. To bad. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV og spisebord til 8 personer. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

BEITOTIND : 3 SOVEROM : OPPTIL 8 PERS: (RF8) Leilighet på 84m2 + terrasse. Tre soverom, ett av de har dobbeltseng. De to andre varierer mellom køyeseng og familiekøye. Ett bad med sauna. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV, peis og spisebord. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

BEITOTIND : 4 SOVEROM : OPPTIL 11 PERS: (RT4) Leilighet på 122m2 + terrasse. Fire soverom, to av de med dobbeltseng. Ett soverom med familiekøye. Det siste soverommet har enten to enkle senger eller en dobbeltseng og en køyeseng. To bad, ett av de med sauna. Velutstyrt kjøkken. Stue med TV, peis og spisebord. Gratis internett. 🐶 Tillatt med hund på noen av leilighetene mot ett tillegg.

Informasjon

Adresse

Bygdinveien 3814 - 3818 samt Beitestølsvegen 222. Innsjekk på Radisson Blu hotell.