Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Moro uten billett …

Tilknyttet Beitostølen sommerpark finner du også mange aktiviteter og muligheter for moro som ikke krever billett.

HUSKE: Dere finner en solid dobbel huske helt nederst i parken. Vi ser mange tøffe barn som husker kjempehøyt, men vet du hva?
– Vi ser en del voksne som husker også (når de tror ingen ser på 😉).

MINIGRAVER: I sommerparken er det gravere i ulike varianter. Du kommer langt nedover mens kanskje et eldre søsken, eller de voksne, kjører bob eller olabil. Vi tror det er mange voksne som sitter på kontor som drømmer om å være gravemaskinfører!

BALANSEBÅND: Øvelse gjør mester! Det vet alle som har prøvd seg på balansebåndet. Til å begynne med kan det hende du rister og skjelver i bena og ramler ned om igjen og om igjen, men ikke gi deg! Etter hvert kan du bli supergod! På balansebåndet er alltid barna bedre enn de voksne, så her burde du vedde en is om hvem som kommer lengst!

DUMPHUSKE: Her trenger du en kompis. Det trenger ikke være en du kjenner fra før. Det er veldig kjedelig å dumpe alene. I sommerparken er heldigvis folk mest i godt humør og vil ha det gøy, så det er bare å spørre noen du ser om de vil dumpe med deg.
#TIPS! Finn en som er cirka samme størrelse som deg! Klarer dere å bli hengende i lufta begge to samtidig?!

SANDKASSE: Man blir aldri for stor til sandkassen. Her kan du grave, kjøre med biler, forsøke bygge hus og slott – og du bestemmer helt selv hva du skal gjøre og hvor fort du skal gjøre det.

PIKNIKBORD: Vi har forsøkt sette ut en del piknikbord rundt i parken og mellom de ulike aktivitetene. Her kan du slappe av og følge med på andre som farer rundt, hopper, bygger, kjører olabil eller båt. I kiosken (billettluken) nederst i parken får du kjøpt is og drikke, men du er hjertelig velkommen til å nyte mat du har med i sekken også. Men vi ønsker at du kaster søppel i en av søppelkassene du finner på området. Tusen takk for at du hjelper til med det så vi kan ha det rent og ryddig🙏.

GRÅTASS: Beitostølen sommerpark har sin egen Gråtass-traktor 🚜 ! Den er vi skikkelig stolte av! Her kan du klatre opp og innta førersetet. Du finner den nederst i sommerparken.

FOTOVEGG: Noen tradisjoner må bare bestå. De yngste som først ble løftet opp for å få ansiktet ut i hullet er nå kanskje storesøsken selv og byr et hjelpsomt kne bak i kulissene. Fotoveggen har alltid vært populær. Husk #beitostølenresort

KOMMER: HISTORISK VANDRING: Mange kjenner Beitostølen gjennom generasjoner. I år lager vi en liten vandrerute med foto og tekst som forteller litt om Beitostølen fra enkelt stølsliv og frem til idag.

.

Rett over gaten:

KLATREVEGG: Uten den helt store fallhøyden, men en artig utfordring som krever spenstige grep og steg akkurat slik barna er så misunnelsesverdig gode på! Den kule klatreveggen ligger langs plenen rett til side for hovedinngangen til Radisson Blu.

KJEMPESJAKK: Her er det ikke alderen som bestemmer hvem som blir Konge! Gøy for alle og her kan det virkelig bli spennende turneringer. God plass til heiegjengen som kanskje vil nyte en kaffe på sjakk-longside på utsiden av Radisson.

HengeGØY: MAX RELAX med de behagelige hengekøyene fra Pepsi Max. Duv lett i hotellhagen mens blikket hviler i retning Slettefjell. Folk har sovnet her til lyden av god stemning på Radisson terrassen.

NYHET: SPACENETT: Dato for åpning er ikke satt ennå, men i løpet av sommeren kommer et 4 meter høyt klatrenett (spacenett) nederst i hotellhagen – gjett om vi gleder oss!