Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Moro uten billett …

Tilknyttet Beitostølen generelt og Beitostølen sommerpark og Radissonområdet spesielt finner du også mange aktiviteter og muligheter for moro som ikke krever billett.

HUSKE: Dere finner en solid dobbel huske helt nederst i parken. Vi ser mange tøffe barn som husker kjempehøyt, men vet du hva?
– Vi ser en del voksne som husker også (når de tror ingen ser på 😉).

BALANSEBÅND: Øvelse gjør mester! Det vet alle som har prøvd seg på balansebåndet. Til å begynne med kan det hende du rister og skjelver i bena og ramler ned om igjen og om igjen, men ikke gi deg! Etter hvert kan du bli supergod! På balansebåndet er alltid barna bedre enn de voksne, så her burde du vedde en is om hvem som kommer lengst! Du finner det nedenfor sommerparken.

SANDKASSE: Man blir aldri for stor til sandkassen. Her kan du grave, kjøre med biler, forsøke bygge hus og slott – og du bestemmer helt selv hva du skal gjøre og hvor fort du skal gjøre det. Sandkasser finner du både nedenfor sommerparken og utenfor Radissonhotellet.

PIKNIKBORD: Vi har forsøkt sette ut en del piknikbord rundt i sommerparken og mellom de ulike aktivitetene. Her kan du slappe av og følge med på andre som farer rundt, hopper, bygger, kjører olabil eller båt. I kiosken (billettluken) nederst i parken får du kjøpt is og drikke, men du er hjertelig velkommen til å nyte mat du har med i sekken også. Men vi ønsker at du kaster søppel i en av søppelkassene du finner på området. Tusen takk for at du hjelper til med det så vi kan ha det rent og ryddig🙏.

GRÅTASS: Beitostølen sommerpark har sin egen Gråtass-traktor 🚜 ! Den er vi skikkelig stolte av! Her kan du klatre opp og innta førersetet. Du finner den nederst i sommerparken.

FOTOVEGG: Noen tradisjoner må bare bestå. De yngste som først ble løftet opp for å få ansiktet ut i hullet er nå kanskje storesøsken selv og byr et hjelpsomt kne bak i kulissene. Fotoveggen har alltid vært populær. Husk #beitostølenresort

KIKKERT PÅ KNAUSEN: 360 graders utsyn. Den fantastiske kikkerten plassert på toppen ved Knausen vil gi deg helt nye perspektiv og ikke minst fjellopplevelser!
Her kan du speide rundt 360 grader og se mer av Jotunheimen- og Langsua Nasjonalparker, og ikke minst mer av området rundt Beitostølen og Valdres.

HISTORISK VANDRING: Mange kjenner Beitostølen gjennom generasjoner. I år lager vi en liten vandrerute med foto og tekst som forteller litt om Beitostølen fra enkelt stølsliv og frem til idag. Syv innholdsrike og nostalgiske infotavler finner du på vandrestien som starter i bunnen ved Sommerparken og ender på toppen. Det er lov med pauser og det er ganske enestående utsikt fra de ulike punktene som er valgt ut for skiltene.

HOPPEPUTE PÅ TOPPEN AV VERDEN: Som belønning om du klarer å gå hele bakken opp, kan du hoppe på kanskje Norges høyest beliggende hoppepute 1035 moh – med utsikt til Jotunheimen: BITIHORN HOPPEPUTE. Følg Historisk Vandring-stien fra bunnen av Sommerparken til toppen hvor du finner hoppeputa. (Det er helt lov å hoppe på den gøyale puta om du har tett heisen opp også, så du vet😉.

Rett over gaten:

KLATREVEGG: Uten den helt store fallhøyden, men en artig utfordring som krever spenstige grep og steg akkurat slik barna er så misunnelsesverdig gode på! Den kule klatreveggen ligger langs plenen rett til side for hovedinngangen til Radisson Blu.

KJEMPESJAKK: Her er det ikke alderen som bestemmer hvem som blir Konge! Gøy for alle og her kan det virkelig bli spennende turneringer. God plass til heiegjengen som kanskje vil nyte en kaffe på sjakk-longside på utsiden av Radisson.

DUMPHUSKE: Her trenger du en kompis. Det trenger ikke være en du kjenner fra før. Det er veldig kjedelig å dumpe alene. Utenfor Radissonhotellet er heldigvis folk mest i godt humør og vil ha det gøy, så det er bare å spørre noen du ser om de vil dumpe med deg.
#TIPS! Finn en som er cirka samme størrelse som deg! Klarer dere å bli hengende i lufta begge to samtidig?!

MINIGRAVER: Utenfor Radissonhotellet finnes en fantastisk minigraver. Du kommer langt nedover mens de voksne tar en kaffe. Vi tror forresten det er mange voksne som sitter på kontor som drømmer om å være gravemaskinfører!

BEAN BAG GAME: Her blir det fort spennende for hvem som helst kan vinne! Spill alene, spill på lag eller lag turnering. Om å få beanbagene ned i hullet på motstanderens lag.

HengeGØY: MAX RELAX med de behagelige hengekøyene fra Pepsi Max. Duv lett i hotellhagen mens blikket hviler i retning Slettefjell. Folk har sovnet her til lyden av god stemning på Radisson terrassen.

SPACENETT: Et 4 meter høyt klatrenett (spacenett) nederst i hotellhagen! Her blir både store og små spiderman når det klatres rundt.

Rett ned i gaten: RIDDERHAGEN

Den nye Ridderhagen passer for de minste barna. Her er det sandkasse, minilekehus, tøffe lekekjøretøy i tre og benker for de voksne med fin fjellutsikt. Ridderhagen er en perle midt i sentrum av Beitostølen og den er plassert på taket av SPAR. Inngangen til Ridderhagen er via torget mellom Intersport og Jotunstogo.

Nytt av året er også en luftig LEKEPLASS på Torget mellom Intersport og Jotunstogo. Suveren for venting og leking om noen skal kose seg lenge med maten, handle, til frisøren eller bare titte litt blant alle shopping- og velværemulighetene i samme bygg.

.