Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

LEIE SYKLER og annet utstyr på Beitostølen

Skal du utforske Mjølkevegen eller den flotte naturen i Jotunheimen i sommer? Kanskje du vil utforske alle de omkringliggende mulighetene lokalt på Beitostølen?
Her finnes et eldorado av tilrettelagte stier og trails, og heis midt i sentrum som sommerstid tar både deg og sykkel med til toppen av bakkene.

Til FjellkjedenRENTAL er det easy-access om du ankommer med bil, med med buss eller om du bor på noen av hotellet eller noen av leilighetene eller hyttene tilknyttet Beitostølen Resort. Butikken ligger midt i sentrum og deler inngang med Velkomstsenteret/Turistinformasjonen.
Her finner du alle typer sykler og butikken er godt tilrettelagt med tilgang på relevant utstyr for rengjøring av sykkel, enkelt verktøy, romslig skifteplass og gode oppbevaringsskap.

FjellkjedenRENTAL leier ut fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Her tilbys også nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.

ANNEN MORO: Utover sykler og tilhørende utstyr finner du for utleie også bæremeis, frisbeeplater til frisbeegolf og fiskestenger.

For informasjon om gjeldende åpningstider, sjekke av kapasitet og leie: 
FJELLKJEDEN RENTAL

Bygdinvegen 3787
TELEFON: 400 02 115
EPOST: beitostolen@fjellkjedenrental.com

.

Velkommen til Beitostølen Trail Arena – Norges nye terrengsykkeldestinasjon