Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Langrenn

Langrenn på Beitostølen er det ekte vintereventyret. Her kan du gli lydløst i gli i et kritthvitt vinterlandskap. I sesong finner du 180 lokale kilometer preparerte langrennsløyper (koblet på 140 ytterligere kilometer). Kom og skap nye minner!

Du kan stort sett starte rett utenfor døren, uansett hvor du oppholder deg. Mange velger en easyfix til toppen med stolheisen, og legger i vei derfra. Dette er også et kjempetips om du har med barn (store og små) som ikke alltid er toppmotivert for bortoverski.
Dette er også starten på PANORAMASKITUR FRA BEITOSTØLEN TIL BYGDIN. Fantastisk tur som fra vinterferie ti og med påske lar seg kombinere med bussretur fra Bygdin med www.nor-way.no.

Det er noe nært magisk med utsynet fra høydene. I noen områder beskrives det som å se utover et månelandskap, og det er jammen ganske presist.

Velg deg spor, løyper og runder, velg deg områder og tråkk. BEITO LANGRENN er en enestående løypeforening med daglig oppdatert info om både prepping og løypetips. De minner også om hensynsfull ferdsel og båndtvang. Du kan henvende deg i resepsjonen på Radisson Blu hotell for løypekart til langrenn, og i tillegg slår vi et slag for Turistinfomasjonen (ligger over gaten for begge hotellene og nedenfor alpinbakkene) som også er en super kilde til inspirasjon og informasjon.

Det ligger flere VARMESTUER ute i løypenettet. Både betjente og ubetjente. (Link oppdateres når sesongen er i gang for fullt.)

.

Vårski på Valdreflye
– BUCKETLISTOPPLEVELSE

Har du tilgode å gå på ski om «sommeren»?
Om du er en sporsubber eller en racer: Våren med ski på beina på Valdresflye må oppleves. Ta med gjengen, jentene, familien, legg slektstreffet hit. Alle muligheter med oppkjørte langrennsløyper stort sett til 20. mai. Opplevelse for livet enten du foretrekker skiturer i varm vårsol, topptur på fjellski, skiseiling, hundespann eller rett og slett bare å kose deg med medbrakt niste i sola med utsikt til Jotunheimens mektige tinder.

Til Valdresflye kommer du via Nasjonal Turistveg Valdresflye – ca 20 km fra Beitostølen – veien er vinterstengt, men åpner vanligvis til påske, og holder åpent så lenge værgudene tillater utover høsten.

.

Toppturer og randomoro

I perioden da Nasjonal Turistveg Valdresflye er åpen, kan du nå flere av Jotunheimens 2000-meters-topper fra Valdresflye – enten du vil gå på egen hånd, eller benytte deg av guide. 

Dyktige lokale guider kan ta deg med ta deg med på topptur, eller gi deg en introduksjon til løssnøkjøring. De tilbyr toppturer av forskjellig vanskelighetsgrad og varighet – alt i fra lærerik introduksjon av løssnøkjøring til mer krevende toppturer.

.

Treningssamlinger

Beitostølen har perfekt beliggenhet for mange type aktiviteter og har en langvarig snøsesong. Med svært varierte og fleksible boløsninger har destinasjonen etablert seg som et knallsted for treningssamlinger for både de profesjonell utøverne, men også for idrettslag og foreninger på andre nivåer.
På Beitostølen finner du :
Velegnede omgivelser både ute og inne:
• 320 km langrennsløyper
• World Cup-anlegg for langrenn
• Internasjonal skiskytterarena (30 skiver og 50 meters bane)
• 5 km lysløype
• 2,5 km rulleskibane
• 2 svømmehaller (25 m)
• Idrettshall med klatrevegg (40x20m)
• Treningssenter

Populære samlinger på Beitostølen:
• Sommerskiskole, skiskytingskole, NM i orientering og O-festival.
• Årlige treningssamlinger på tidlig snø.
• Five à side-turneringer i fotball for bedrifts- og seniorlag.
• Internasjonal langrennsåpning samt årets første turrenn
• NM alpin veteran (Master)
• Fjellmaraton

Ta gjerne kontakt for utfyllende inspirasjon og informasjon, så får du hva du trenger for å tipse din forening om hvor neste samling kan ligge:
Bookingsjef: ragnhild@beitostolen.com