Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

HOVMESTER

RADISSON BLU MOUNTIAN RESORT, BEITOSTØLEN

Vil du ha en jobb som aldri begrenser seg til 8-16 og som alltid baller på seg med litt ekstra når du egentlig hadde mer enn nok fra før? Vi kan ikke love deg gull og grønne skoger, men vi garanterer gøyale kollegaer og et rikt liv på naturopplevelser like rundt tregrensen til fjells på Beitostølen.

Vi søker hovmester med erfaring fra tilsvarende rolle eller lignende fra restaurant/F&B-bransjen. Stillingen vil inkludere både jobb som servitør og ansvarshavende ved restaurantsjef sitt fravær. Videre vil du være medansvarlig for at restaurantavdelingen holder fastsatt standard, videreutvikling av restaurantkonseptet, opplæring av personale og ikke minst få alle gjester til å føle seg velkommen og bli tatt hånd om på beste måte hos oss.
Restaurantavdelingen er også ansvarlig for servering, rydding og deltagelse i konferanseavdelingen.

Vi har stor tradisjon for og stolthet i vårt samarbeid med ulike utdanningsløp, og avdelingen vil periodevis bestå av en stor og sammensatt gjeng du er del av og å lede og utvikle.
Til gjengjeld består den gjengen av langt over middels fine folk!

Arbeidsoppgaver:
Avdelingsleders høyre hånd
Ansvarshavende ved restaurantsjef sitt fravær
Utvikle drift og rutiner
Opplæring og oppfølging av personale
Delta i operativ drift av restaurant

Kvalifikasjoner:
Minimum 5 års erfaring og fagbakgrunn fra F&B
Hovmestererfaring er ønsket.
Fagbrev som servitør og/eller vinkelner. Erfaring kan kompensere for fagbrev. 
Referanser

Personlige egenskaper:
Trygg, uhøytidelig og inspirerende
Høy servicestandard
Sterk gjennomføringsevne
Periodisk spesielt stor arbeidskapasitet
Løsningsorientert
Skandinavisk- og/eller engelsktalende

Vi tilbyr:
En hands-on-arbeidsplass med korte beslutningsveier
Krevende (men givende) jobb i fantastiske omgivelser
Gunstige personalfordeler på tvers av Beitostølen Resort og Radisson world wide.
Kan være behjelpelig med bo-løsning

Vi er en liten gjeng med flat struktur og som har til felles at vi er så gode og trygge på våre ulike fagområder at vi ikke trenger være så selvhøytidelige. Stillingen utgjør også en sentral posisjon tilknyttet kurs & konferanse på tvers av hele Resorten. Restaurantsjefen er del av virksomhetens ledergruppe.

Søknad med CV og referanser sendes til 
Restaurantsjef, Agata Subocz, agata@beitostolen.com
Evt spørsmål om stillingen kan sendes til epost over.
SØKNADSFRIST: Snarest
TILTREDELSE: etter avtale

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen har omkring 130 rom (fordelt på dobbeltrom, familierom og suiter). Hotellet fasiliterer både dagmøter-, konferanser- og messer av stor store volumer (opp til 600 pers.) og er sentral i flere store idrettsarrangementer.
Hotellrestauranten velges av mange utover de boende gjestene, og spesielt i høysesongene er det mange som har tradisjon for å samle venner og familie til måltider (både buffet og definerte 3-retts menyer) på Radisson. I tillegg får vi lokal og regional anerkjennelse for tematiske perioder og aftener som for eksempel tilknyttet rakfisk.

BEITOSTØLEN RESORT består av hotellet Radisson BLU Mountain Resort og flere leilighets- og hytteanlegg – totalt 2600 sengeplasser i sentrum av fjellandsbyen 900 m o h. Beitostølen Resort eier også Beitostølen skiheiser og Beitostølen sommerpark. All vår aktivitet er konsentrert til Beitostølen, en av Norges mest populære helårsdestinasjoner, med fantastisk beliggenhet ved porten til Jotunheimen. Et aktivitetseldorado for både vennegjenger og familier. Familiens favoritt 365 dager i året.