Verdens største troll- og nisseland åpner her

Trollenes Kongerike

Et fantastisk innendørs eventyrland på 2000 kvm fylt med Troll og Nisser! Når man går gjennom dørene til Trollenes Kongerike er det som å komme inn i en helt annen verden. Her får du oppleve Troll og Nisser i de mest fantastiske kulisser inspirert av blant annet fortellinger fra Asbjørnsen og Moe´s norske folkeeventyr.

I Trollenes Kongerike vil du se flere hundre mekaniske troll og nisser i de mest fantastiske kulisser, fra svært romantiske til de mest hårreisende miljøer, dette vil gi de besøkende en opplevelse utenom det vanlige.

Gjennom Trollenes Kongerike kan man selv starte flere av de mekaniske kulissene, og ikke minst festen i Dovregubbens hall, hvor den store fjellveggen langsomt åpner seg og du ser inn hallen hvor alle hofftroll, nisser og haugafolk sitter til bords med Dovregubben, dette er et syn.

Dette og mer kan man oppleve i Trollenes Kongerike.

Folkene bak Trollenes Kongerike er de to kunstnerne Anette Philipsen og John Roger, og sammen med deres dyktige medarbeidere har de 26 års erfaring med fremstilling av mekaniske figurer.

De to kunstnerne har i tillegg til å lage store mekaniske juleutstillinger i Skandinavia og Japan også bidratt til å bygge en av Danmarks mest populæreste temaparker, nemlig: BONBON LAND.


Se også www.trolleneskongerike.no