Göteborgsposten på Beitostølen

Göteborgs-Posten presenterte 24. februar en lengre artikkel om Beitostølen. Avisens reporter har prøvd seg på de fleste av stedets aktiviteter og gir leserne sine inntrykk fra oppholdet.


Les hva Göteborgs-Posten skriver om Beitostølen.


ABC Nyheter har vært på besøk hos Beito Husky Tours i Valdres, og prøvd seg på hundekjøring. Les om opplevelsen.
Göteborgs-Posten presenterte 24. februar en lengre artikkel om Beitostølen. Avisens reporter har prøvd seg på de fleste av stedets aktiviteter og gir leserne sine inntrykk fra oppholdet.

Dagens Næringsliv publiserer i sin 11.november utgave sin test av Norges beste alpinanlegg. Her har DN rangert landets 22 beste alpinanlegg, fra Hovden i Sør til Narvik i nord.
Journalist Karsten Sørensens fra Fyens Stiftstidende besøkte Beitostølen tidligere i år. Her kan du lese hans flotte artikkel,  som er publisert i både Fyens Stiftstidende og Fynske Medier nå i oktober.
Les artikkelen skrevet for Berglingske Tidende av Ula lund - her skriver hun om aktiviteter med og uten ski på Beitostølen.

Artkkel HER  (5 MB)
Den danske gratisavisen URBAN har skrevet om aktiviteter på Beitostølen med og uten ski.

Les HER. (4,5 MB)
Representanter fra Berglingske Tidende har besøkt Beitostølen, og her kan du lese hva de skriver om opplevelsene på Beitostølen.
I Danmarks svar på VG - Ekstrabladet - kunne vi denne uke lese en to-siders reportasje fra Beitostølen.

Les hele reportasjen HER.

Beitostølen på nettet.

I en større test av 22 alpinanlegg i Norge, har Dagens Næringsliv (DN) kåret Beitostølen til Norges fjerde beste alpinsted - foran Hafjell og Kvitfjell. Men det er langrennstilbudet som scorer aller høyest.
Beitostølen er av tidsskrifter "Reiser og ferie" plukket ut som et av Europas mest snøsikre skiområder, med en sesong som strekker seg fra november til begynnelsen av mai.

Les hele historien HER.
.