Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Sunnaasstiftelsen: Brain Camp Vinter

I en hel uke får du med ervervet hjerneskade utfordret dine grenser i alpinbakken og i langrennsløypene på Beitostølen, med ledere og mentorer som selv har erfaring med å leve med en hjerneskade.

Sted: Beitostølen
Dato: 3. – 8. desember

Kostnad: Campen er gratis.
Reise må dekkes selv.
Dersom det er en utfordring for deg å dekke reisekostnader oppfordrer vi deg til å søke egen hjemkommune om å få dekket reisen. Ta gjerne kontakt med oss for en dialog rundt dette.
Personer fra hele landet kan søke.

Påmeldingfrist 28. april.

.

På Brain Camp blir du introdusert til ulike aktiviteter, og får utfordret dine grenser og trent på ulike aspekter ved å reise og gjennomføre aktiviteter utendørs.

Brain Camp gir deg blant annet mulighet til å møte gode rollemodeller (mentorer), få nye gode verktøy, kjenne på økt motivasjon/mestring og danne nettverk med andre i tilsvarende situasjon.

Vi er opptatt av å sikre at aktivitetene foregår i trygge rammer. Instruksjon vil derfor bli gitt av erfarne instruktører, som også har nyttig informasjon om hvor og hvordan du kan fortsette med aktivitet og idrett når du kommer hjem.

Brain Camp har som mål å gjøre deg tryggere og mer selvstendig, og gi inspirasjon og motivasjon til å reise og teste ut aktiviteter alene eller sammen med familie/venner. Vårt mål er å kunne gi deg en positiv mestringsfølelse – og verdifull ny kunnskap som du kan ta med deg hjem.  

Gled deg til en uke med nye vennskap, ny kunnskap, glede og mestring!

Du må forberede seg på å dele rom med andre deltakere.

Les mer om Brain Camp Vinter her

Kriterier for å kunne delta

  • Du har en ervervet hjerneskade
  • Du er 17 år eller eldre
  • Du har gangfunksjon eller kan forflytte deg mer eller mindre selvstendig med manuell rullestol

Påmeldingsfrist: 28. april 2024

.

Har du spørsmål knyttet til Brain Camp, ta kontakt med prosjektleder Ole Christian Andersen ole.christian@sunnaasstiftelsen.no eller til post@sunnaasstiftelsen.no

Mer om Brain Camp Vinter HER