Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Rotlaus + Strandingarna // AUGUST SESSIONS

ROTLAUS
Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest ettertraktede liveband og det hersker liten tvil i at bandet virkelig har blitt et band mange ønsker å få med seg. På festivaler landet rundt, store idrettsarenaer og klubber. Bandet spiller mer enn de fleste og de virkelig elsker det, noe som ikke er vanskelig å se. Gutta har et smittende humør og en særegen nærhet til sitt publikum. Gjør deg klar for Norges orginale bygderockere!! 

STRANDINGARNA
Det har vært stille fra Strandingarna i mange år. Men i 2018, 10 år etter avskjedskonserten på Rakfiskfestivalen gjenoppsto bandet “one night only” på sin lokale kneipe. Nå har «one night» blitt til flere og med låten «Brøytebilsjåfør» sparket Strandingarna opp dører ut over Valdres sine grenser.

Dette skulle som sagt være en engangs affære. Men når konserten i 2018 solgte helt ut på rekordtid og det samme skjedde året etter (bare da enda flere og ekstreme priser på svartebørsen) har bandet nå en plikt å gi folket det de vil ha. For folket har savnet Strandingarna og nå loves det mer musikk og flere konserter.

Det å dra på Strandingarnakonsert er en reise. En reise gjennom bygd og by, sorg og glede, humor og alvor. Strandingarna har som mål at de konsertene som leveres skal være en opplevelse publikum seint vil glømme. 

Det viser seg at låtene bandet laget i «Opel», “Rasing, «Fest i Røn» og «Bygdafest» er like aktuelle i dag som for ti år siden. Uten at musikken hadde blitt gitt ut eller promotert har det hele levd sitt eget liv på den mørke siden av internett. EPen «2009» er en samling med disse låtene. Med nye singler som “Gravarlord”, “Brøytebilsjåfør”, “Gutta på gølvet” og «Mester» viser Strandingarna at det fortsatt er tak i bandet og at de mener alvor. 

Det finnes mange historier og myter rundt låtene og bandet. Kanskje vi på konsert endelig får vite hvorfor det kom 3 sykebiler og politi på låvedansen i Etnedal tilbake i 2006, hvordan i alle dager bandet kom seg på kontoret til direktøren i Norges største plateselskap i 2008 og hvor mye blod Vemund mistet på konserten i spikersuppa i 2009?

Av de originale medlemmene er fortsatt Lars Endre Strand vokalist, Lars Isachsen Jemterud bassist og Vemund Strand Aspeggen gitarist. Erik Haugen, trommeslager i Måndag, var også med på den siste konserten for 10 år siden og skal igjen briljere med sine kunster denne kvelden. Lars André Kvistum har fast orkesterplass bak tangentene. Sjangeren er en god blanding av country, rock og, i følge kjennere, også en viss grad av frijazz.

LØRDAG 27. AUGUST

Ingen aldersgrense. Under 18 år kun i følge med voksen over 20.år.

AUGUST SESSIONS er bokstavelig talt underholdning på høyt nivå. Å kombinere fjell, natur og opplevelser med kvalitetsartister gjør at Beitostølen blir et enda mer attraktivt reisemål. Herlig variasjon i artistlisten lager opplevelsesrike arrangementer for både hele familien og voksne på tur alene.
ARTISTER PÅ ÅRETS AUGUST SESSIONS: Admiral P, Sol Heilo, Unni Wilhelmsen, Christ Holsten, Ulf Lundell, Freddy Kalas, Tix, Cover me – a tribute to Bruce Springsteen, Janove med band, Pulse og Floyd, Rotlaus og Strandingarna.