Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

RIDDERUKEN (13 – 20/3) & RIDDERRENNET (19/3)

Verdens største årlige vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede med et rikt sosialt program som setter møter mellom ulike mennesker i fokus. Enten du er deltager, ledsager eller samarbeidspartner vil du oppleve en uke med magiske øyeblikk, nye vennskap og friluftsopplevelser sammen med andre og med selve Ridderrennet som et høydepunkt til slutt.

Alle aktivitetene under uka dekkes av påmeldingsavgiften. Dette inkluderer også kiropraktorer hvor vi samarbeider med Norsk Kiropraktorforening som stiller hele uken for å hjelpe deg når du måtte trenge det. Gjennom vårt samarbeid med Norges Idrettshøgskole / Høgskolen i Innlandet får du trygg ledsagerservice av studenter på idrettsfag. De hjelper deg gjennom hele uka og er din faste ledsager på alle aktiviteter. Gjennom ulike særforbund i idretten sikrer vi faglig god gjennomføring på alle aktiviteter som blant annet inkluderer truger, kiting, langrenn, alpint, snøbrett, skiskyting og hundespannkjøring for å nevne noen.

Vi ønsker deg varmt velkommen til en vintersportsuke på Beitostølen ulik alle andre uker i året. En uke med magiske øyeblikk, mestring og lek og hvor vi sammen kan tøye noen grenser. En uke med nye mennesker, nye vennskap og minner for livet. Vi gleder oss til å se deg!

HAR DU LYST Å VITE MER OM Å BLI LEDSAGER?

.