Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Janove m/Band // AUGUST SESSIONS

JANOVE m/Band
Gjør deg klar for Det Sorte Karneval og best of konsert når Janove kommer med fullt band til August Sessions.

Janove Ottesen er låtskriveren og frontfiguren til tidenes største rockeband her til lands. Ingen rockeband har solgt flere billetter eller spilt like mange shows som Kaizers Orchestra gjorde i perioden 2001-2013. Siden den gang har Janove skapt en oppadgående kurve på sine soloprosjekt, og fylt de fleste konserthus og rockeklubber her til lands. 

Hey, Hey, Hey! Det er liten tvil om at sommerkonsertene 2022 blir spesielle! Artistene er supermotiverte og kan nesten ikke vente på å få spille for et underernært publikum som nesten ikke kan vente på å bli underholdt av et svett og energisk rockeband igjen! Uansett hvilket format som blir gjeldende på de ulike konsertene land og strand sommeren 2022, vil musikken uansett eksplodere og dundre ut fra scenen og atter igjen treffe noen der ute. Kanskje mange tusen, kanskje flere hundre. I skrivende stund vet ingen, men at det blir konserter kjennes i hvert fall sikkert.

Janove gjør seg selv høyaktuell før sommeren 2022 med sitt etterlengtede, utsatte og nå utgitte rockealbum «Det Sorte Karneval» . Det ryktes om at dette er hans største, mest gjennomarbeidede og kanskje beste soloalbum til dags dato. 

Det rapporteres om at bandet er i topp form og virkelig har satt sin unike signatur på stil, sound og sving i både musikk og liveshow. Janove Live er ikke bare en konsert. Det er også et show. Og låter som; ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Hengtmann”, ”Det Sorte Karneval” og ”Synd At Synd Går I Arv” er ikke helt ferdige før publikum synger med for full hals, fjærene daler rundt keyboardisten, trommene har fått bank, det er blod på strengene, og konfettien lander rundt en energisk frontfigur som med selvsikker hånd drar oss gjennom sin fest, vår aften! 

LØRDAG 20. AUGUST.

Ingen aldersgrense. Alle under 18 år kun ifølge med voksen over 20 år.

AUGUST SESSIONS er bokstavelig talt underholdning på høyt nivå. Å kombinere fjell, natur og opplevelser med kvalitetsartister gjør at Beitostølen blir et enda mer attraktivt reisemål. Herlig variasjon i artistlisten lager opplevelsesrike arrangementer for både hele familien og voksne på tur alene.
ARTISTER PÅ ÅRETS AUGUST SESSIONS: Admiral P, Sol Heilo, Unni Wilhelmsen, Christ Holsten, Ulf Lundell, Freddy Kalas, Tix, Cover me – a tribute to Bruce Springsteen, Janove med band, Pulse og Floyd, Rotlaus og Strandingarna.