Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Freddy Kalas // AUGUST SESSIONS

FREDDY KALAS
Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre positivitet gjennom sin musikk, og når gladlåter som ‘Pinne for Landet’, ‘Feel Da Rush’ og ‘Jovial’ m.m. har gjort at han blitt streamet mer enn 250. mill ganger på Spotify, er det trygt å si at budskapet hans blir satt pris på. 

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, og vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016). Live fortsetter han å være en av landets mest attraktive sceneartister med bandet sitt, og har spilt utsolgte konserter over land og strand, både i Norge og Sverige. Freddy var også aktuell med NRK’s vennskapskampanje «BlimE» i 2018 der han stod i spissen med årets låt. 

De positive budskapene i låtene appellerer til både store og små, som gjør at han trekker fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer hvert år. Hans siste utgivelser ‘Få Meg På’, ’Alt Blir Bra’, og sist men ikke minst ‘Et Sommertegn’ understreker nok en gang Freddy sin evne til å spre glede gjennom lekne melodier og rytmer. 

FREDAG 12. AUGUST.

Ingen aldersgrense. Alle under 18 år kun ifølge med voksen over 20 år.

AUGUST SESSIONS er bokstavelig talt underholdning på høyt nivå. Å kombinere fjell, natur og opplevelser med kvalitetsartister gjør at Beitostølen blir et enda mer attraktivt reisemål. Herlig variasjon i artistlisten lager opplevelsesrike arrangementer for både hele familien og voksne på tur alene.
ARTISTER PÅ ÅRETS AUGUST SESSIONS: Admiral P, Sol Heilo, Unni Wilhelmsen, Christ Holsten, Ulf Lundell, Freddy Kalas, Tix, Cover me – a tribute to Bruce Springsteen, Janove med band, Pulse og Floyd, Rotlaus og Strandingarna.