Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Silje Moen

I disse dager med den viktige stillingstittelen: MAMMA.

Ta kontakt

Hotelldirektør I BARSELPERMISJON

+47 61 35 30 00silje@beitostolen.com

Silje er odelsjente fra Øystre Slidre men har valgt å gå hotellgradene fra hun begynte som kokkelærling på Tjøme, fortsatte læretiden videre i Oslo, videre via stillingen som resepsjonssjef på Radisson-hotellet på Beitostølen til i 2019 å tiltre som direktør for samme hotell.

I disse tider (etter vesle Marit ble født på starten av 2021) ligger yrkes-jobben naturlig litt på hylla, og dagene består like naturlig av: Marit ❤️.

Med barselpermisjon, som strekker seg ut januar 2023, koser Silje seg ekstra ofte på stølen. Hun elsker fjellturer og om du utfordrer henne til å utnevne en favoritt, så kan svaret fort bli "alle".
- Turer i alle vanskelighetsgrader, for alle aldre, korte og lange med nydelig utsikt alle steder! Høsten er favoritten med alle de vakre fargene i fjellet! , deler hun.
- Det er lillebror som skal ta over gården, men som gards- og fjelljente legger jeg tiden min i stølen. Jeg fisker både med stang og oter. Det er ingen ting som smaker bedre enn en nygrillet ørret, røper kokka muntert.

Til tross for at hun bor en liten biltur unna, verdsetter hun Beitostølen høyt:
- Det skjer noe på Beitostølen hele året!, påpeker hun, og selvom tankene kanskje rakk å vandre et lite øyeblikk til jobben og hotellet, er oppmerksomheten like raskt tilbake der den skal være akkurat nå: Hjemme hos Marit og Pål.

Ta kontakt

Hotelldirektør I BARSELPERMISJON

+47 61 35 30 00silje@beitostolen.com

Siljes favoritter