Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Ragnhild Haugen

At Ragnhild-regnskap må strekke ut på ski en gang i blant er henne vel undt! På jobb holder hun orden i rekkene av både tall og folk.

Ragnhild-regnskap klinger godt og siden det også er en Ragnhild-booking, faller tilnavnet lett i munnen. Sporty, sprek og dedikert. Et lynskarpt hode, fantastisk fagkapasitet og vittig humor. Lavmælt og konsentrert jobber hun omgitt av tall og kolonner, men tydelig og herlig skarp om noen må settes på plass.

Med Ragnhild på jobb er det orden på tallene, alle får lønn og varer og tjenester bokføres og betales. I tillegg bidrar hun til at Norge er et godt land å bo i med ansvaret for at vi betaler skatter og avgifter til riktige frister til det offentlige slik vi plikter og skal.

Vi teller rundt 100 ansatte og det er ingen liten oppgave å ha tilsyn med blant annet velferdsordningene i en bedrift av en slik størrelse.

Stor størrelse har Ragnhild-regnskap også på sin omsorg. Sammen med en setning om bedriftens årsresultat kommenterte vår revisor om Ragnhild for kort tid siden:

En kollega med større hjerte og lojalitet skal du lete lenge etter.

Resortens revisor

Hun forsøker vi å ta godt vare på, likt som hun passer på oss ❤︎.

Ragnhilds favoritter