Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Ragnhild Bakken

Til vanlig, og det betyr daglig, er Ragnhild ute på tur. At en stor variasjon av turmuligheter starter rett utenfor døra, samme hvor på Beitostølen du befinner deg og samme hvilken dag av året det er, er kanskje hva hun setter alle høyest med livet på Beitostølen.

- Og folka! Kan jo hende at folk som får gått fra seg litt i friskt fjellvær både blir ekstra bilde og setter ekstra pris på å kose seg, for miljøet her i den vesle fjellandsbyen er utrolig godt. Det er høyt under taket, forteller hun. Eller under portbuen, for Beitostølen omtales som Porten til Jotunheimen.

Og turgleden til Ragnhild lar hun gjerne andre ta del i. Hver vår står hun i bresjen for at omkring 500 fjellrjuper har en strålende helg på ski i fjellet. Rjupesleppet er en helg med stor stemning, ulike løypelengder og alltid boblene moro og velfortjent jentefest etter målgang. Arrangementet har etablert seg og jentegjengene står ofte på ventelister for å delta i Rjupesleppet på Beitostølen.

Ragnhild leder gjengen som tar i mot både bookinger og gjester. Hun administrerer privat-bookinger, men også de større møtene og arrangementene. Det er også Ragnhild du ofte treffer på i dialog rundt fremleie av leiligheter.

Mine absolutt favoritter