Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Beitostølen Resort!

book nå

Karianne Dancke

Får det beste i to verdener og beholder gjestebrillene aktiv på med pendlertilværelse.

Ta kontakt

Markedssjef/Leder digitalisering

+47 907 76 554karianne@beitostolen.com

Fra vannskorpa og 0 m o h som eCommerce Manger på Farris Bad spahotell, flyttet Karianne snaut 1000 høydemeter og 320 kilometer og skal bidra til å utvikle og digitalisere Beitostølen Resort.
- Det er de som uttaler at jeg har veeeldig lang vei til jobben, men jeg ukependler og jobber annen hver uke fra Larvik og fra Beitostølen, så om du tar snaut 4,5 timer og deler på ti, så bruker jeg ikke mer enn drøyt tjue minutter "daglig" på reisetid til jobb, regner hun ut og smiler nesten litt triumferende.

Å kunne ha et hverdangsliv på Beitostølen annen hver uke beskriver Karianne som et super-scenario,
- Jeg får det beste i to verdener, tenker jeg: Området, destinasjonen og aktivitetsmulighetene på Beitostølen ligger mitt fritidshjertet veldig nært. Interesser jeg deler med mannen min som jobber turnus i ambulansetjenesten i Larvik, så han bor også mye her. I Larviks-ukene bor jeg sammen med barna mine, så her er gull i alle kanter, forklarer hun.

På Beitostølen Resort blir Karianne mye å finne bak en skjerm for å videreutvikle websider, sosiale medier og andre digitale samarbeidskanaler og flater. Heldigvis skal innholdet være fra bakken, omgivelsene og Beitostølen som destinasjon, så plutselig møter du henne i farta ute.

Ta kontakt

Markedssjef/Leder digitalisering

+47 907 76 554karianne@beitostolen.com

Favoritt på Beitostølen: